17 december

Jag vet inte längre, det ända jag vet är att jag är så in i helvetes dum.
Det enda jag gör är att riva upp mina egna sår på nytt igen, endast för några timmars lycka.
Just nu sådär efterråt kan jag inte ens säga att det var värt det. Igår och så långt innan dess
kände jag någon slags glädje inom mig, hela tiden! Efter igår är tomheten där igen, helvete.

För att skippa allt det där negativa så var det faktist sista dagen för denna terminen idag, har ju dock imorgon kvar men då har vi bara utklappsutdelning i klassen. Så hem med 11tåget blir det, sköntskönt sen är jullovet här. Just nu vill jag bara ha julafton, ja jag är som ett litet barn :] behöver pengar och prylar i mängder, hittat allt för mycket på både topshop, gina och H&M. Nyår vet jag inte ens vad som händer, tiden lär väl bara rinna iväg, men sakna min klass kommer jag minsann göra! Nu vill jag ut och gå med nån trevlig människa, jag behöver komma på bättre tankar, nikotinsuget gör mig irriterad också för den delen.

/PUSS

uppdatering!

Kom nyss hem minsann, tänkte uppdatera mig lite. Träffade min älskade vän kritan, uppskattar jag alltid lika mycket :] Jag märkte även när jag gick utanför dörren att det var snö på marken och att det snöade för fullt. Det hade jag missat antal timmar. Jag som byggt upp min lilla historia om att klimatet kanske hade förändrat sig totalt efter snön som låg typ en dag för nån månad sen, och jag fick också för mig att det var den ända för året. Men icke, nu känns det som vintern nyss börjat och sommarn ser plötsligt så långt borta! Så det blev på med uggsen, mössa, vantar, halsduk och trots det höll jag på att frysa röven av mig. Jag gillar faktist inte alls vintern, vill bara ha sommar här och nu. Sol, bad och inte ska vi glömma alla dessa underbara festivaler som dyker upp under sommarn, och inte blev jag mindre sugen på att köpa en ny sommargarderob nu heller. NEJ HIT MED SOMMARN FÖRBÖVELEN :]



Och i övrigt är det dags för mig att hoppa i säng. Tack och lov har jag APU imorgon, så istället för att ta 07.03 tåget in till kalmar så befinner jag mig på frisörsalongen Rosika i älskade emmaboda mellan 9-18.

Puss&kram/ Sanna

hej igen!

Wierdo, jag har hittat hit igen! Fråga mig inte varför, förmodligen för att tömma mig själv från lite ointressan information. Så kan ju bli ett rent nöje, eller kanske tvärtom genom att se va som kan dyka upp här.

Men för att börja någonstanns, idag?
Har vart en av dom drygaste dagarna på länge, dagen började dock bra. Träffade Ida, som vart i Tyskland och henne har jag saknat. Men efter den gamla vanliga tåg & bussresan till skolan så var det såklart dags för `MatteA nationella del2´ för mig och Ida, så lyckan höll inte länge.  Kändes som att det gick hyffsat bra iaf, dock mitt i allt får jag förbannat jävla ont i magen & när jag äntligen tror jag är klar kommer jag på mig själv att ha gjort totalt fel på en av de längsta uppgifterna, perfekt! Men efter det gick Ida & jag och sjukanmälde oss till idrottsdagen. Jag av ren lathet, så blev tåg hem redan vid 11.08, det tackar vi för. Fast jag blir smått rädd för mig själv när jag tänker efter på vad jag sysselsatt mig med sen dess, tro mig man bör inte bli beroende av mobilspel speciellt inte Quadra Pop, det leder bara till ont i fingrarna.

I övrigt är jag rastlös & röksugen, vilket får mig att visa upp ett av mina bästa humör!
Mina söta små vänner får gärna höra av sig lite oftare +att elinn borde komma hem, precis NU!

/Sanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0