Back on track.

Weiho, jag är på bättringsvägen. Har ni dött av mitt snack om influensa än? Jag ska strax ut och gå en runda men en saknad elinn♥ Fasar över ciggaretterna, det här är det jobbiga steget, för gå, röka & prata skit är i princip det jag & elinn är bäst på.
För övrigt försöker jag komma in i rutinerna igen, försöker rota i hjärnan lite, är det något jag borde göra? Försöker även få min fantasi & flöda. Eftersom en kär liten vän satt ett målar-projekt i mina händer, som jag känner att jag inte kan ge henne lite halvdant, nej det ska va perfekt!
hittade lite skit som jag ritade 07.

Godmorgon världen.

Gillar inte att jag återigen vaknar upp med migrän, så ger fingret åt denna dagen också. Nu ska jag fixa lite skolarbetsskit, sen ska jag lägga mig i sängen och ha skins maraton. Det förtjänar jag (y
Gillar iaf att håkan hellström och the ark ska till kalmar den 23 juni, puss.
Typ på pepp på vardagen, eheheheheh. 
Sug mig, socialt frustrerad!
(förutom att pussy var här igår, och jag fick agera fyllechaffis till kalmar).

Godmorgon.

Jag har unnat mig sömn. Nu öser jag i mig kaffe och har precis tagit min lilla värktablettskur. Varför värker mitt huvud och min nacke sönder? behöver höra att detta är fullt normalt efter en influensa.
3 Doors Down – Kryptonite

Såhär känner jag mig, typ.

Såhär känner jag just nu, sjuk på varenda jävla lov. Känt mig döende sen jag satte mig i bilen från Hbg i onsdags, ja det var som att köra min egna ambulans. Så vill ni ta er till Hbg snabbt så är jag jävligt bra på det.
Helsingborg var väldigt bra, besök på en massa barer, drack för många flaskor vin, pratade om allt mellan himmel och jord, shoppade, fikade, kedjerökte, brännskadade mig på ett element (var nog för full för att märka något). Ja Anna och jag hittade på precis allt, och det kändes sådär att åka hem till mit liv i Emmaboda där man lever på ingenting.
Inte kändes det roligare att känna sig som levande död när jag satte foten i mitt kära hem. Just nu känner jag mig mest stressad, hade hoppats på att få en massa plugg gjort. Men inte ens en arm har jag lyft från min säng. Nu ska jag sätta mig i duschen igen och hoppas på att få skölja av mig den sista febern. Sen ska jag försöka unna mig en hel natts sömn. Ska även försöka att undvika att ge mamma den snygga synen en natt till, av att jag går runt och runt i huset, bölar och letar förtvivlat efter värktabletter.

Förresten, jag har vart rökfri i 3 dagar. Läste ni det klassen? :)

Ett tag sen.

Igår kom jag hem från Helsingborg och jag har haft det superbra. Tänkte dock avvakta med att berätta om min resa lite, för jag tycks visst har drabbats av någon skåne influensa. Slog till igår i bilen påväg hem, sen dess har jag kämpat mig igenom timmarna, fy! Imorse när jag vaknade kunde man bokstavligt krama ur mina kläder.
Men nu har jag vart hos doktorn, ska lägga mig framför eclipse igen & tycka allmänt synd om mig själv:)

Ett inlägg för de kommande dagarna.

Hejhej.
Somnade väldigt tidigt igår, för jag mådde otroligt dåligt. Eftersom jag valde att köpa ett äpple istället för godis i caféterian, och ja verken jag eller min mage gillar det.. Så jag mådde illa & pyade lite, sen var det mest synd om mig. 
Idag har jag vaknat, kollat ett OC avsnitt, haft ett såntdär kvinnligt utbrott (kastat galgar, kläder, och skor över hela huset, skrikit, gråtit) för att sedan behöva städa upp allt igen.. Men nu har jag duschat av mig all ilska, och ska snart ge mig på packning och fix. Vid fem tar vi supergolfen till Oskarshamn. för middag och utgång med finaste flickorna.

Sen på söndag ska jag hitta till Helsingborg alldeles själv, jesus och gud jag ber till er nu. Det vill säga att jag sammanlagt ska tjabba med en GPS i 63mil de kommande dagarna (älskar mitt liv). Sa jag också att det ligger 300 kr på mitt kort också? och ja 63 mils bensin, middag, utgång, helsingborg.. Oups. Sanna <3 Pengar.

För bra.


Hjärndöd och "kroppsdöd".

Jag är ganska lagom trött idag, speciellt efter en tripp till KALLE S KRONA! Men nu är det bara en dag kvar, en lugn sådan sen har vi lov. Dock känner jag stress för helgen eftersom det blir fest men mina tjejer. Det innerbär att jag kommer vakna upp i oskarshamn och ska vara i karlskrona vid 1 för att åka vidare till Helsingborg. Men det ska jag nog fixa!

Lite om min dag.

Tjoflöjt.
Sitter hemma hos pussy & roar mig. Tycker det är kul att tangenterna klickar fint, och gör det helst i takt till musiken. Jessi har försökt hjälpa mig med en massa plugg, och jag har nog aldrig pluggat såhär mycket men hjärnan lämnar det lixom utanför. Jag slutade till och med egentligen vid 10 idag, men var frivilligt kvar i skolan till 3.. Av roliga anledningar desutom.. Roade mig med att lägga oranga slingor i håret (lät kul) och sen en massa pluggande på jenny med alma.


Föresten är jag världens lyckligaste idag, en fågel viskade i mitt öra att kompaniet fått in vita Dr. Martens. Så mamma ringde ett litet samtal, & dom hade ett par kvar i min storlek som las undan till mig!!


Nu ska jag hoppa lite i soffan, dricka upp mitt kaffe som hunnit svalna, ta en cigg & åter igen låta min hjärna dö med hjälp av småföretagarna.
PUSS

Erkänner, skriver för att slippa plugga.

Imorgon ska jag äntligen färga mitt hår för första gången på X antal månader. Dock vet jag inte hur jag vill ha det & egentligen tycker jag det är svintråkigt..
Fast först har jag väl denna dagen att fokusera på antar jag, försöker komma igång med pluggandet.. Men inte så lockande eftersom jag satt 4h med det igår & det dödade mest hjärnceller. Trots att jag vart vaken sen 8 så kommer jag inte igång. Kanske beror på min hemska uppväckning av mamma och hennes flock med hundar..

Känner att jag inte har så mycket intrssant att meddela er om här.. är mest arg & skoltrött hela tiden. Fast iofs bara 3 skoldagar kvar, sen är det sportlov :) Helgen ska börja med festande i Oskarshamn, sen ska jag direkt vidare till Helsingborg. Åh vad jag saknar Helsingborg!

Bra helg!

Förfesten och Amigo var awsm igår, fast jag & jojjo slog våra knän, men det gör inget! Idag har jag vart hos didde, ätit pizza och sovit. Har nog aldrig hunnit med så mycket onödig sömn under en helg, och nu var den visst slut.
Nu ska jag kolla solsidan, sen roa mig med ännu mer sömn. För imorgon vid 7 ska jag köra till kalmar för att dansa lite :)

FEST?

Aldrig förstått mig på det där med att göra sig fin. Alla tjejer är så fina när dom går på krogen, hej jag kikar i vardagsgarderoben! Tro inte ens jag äger några kläder som går under kategorien fest.
För övrligt sitter jag här o pratar bajs, anal och vad jag ska ha på mig med viktor, lite fel på oss japp. Snart är det mat som gäller. Senare korkar vi upp för att dra oss till a-amigo!

Helg.

Här var man uppstigen i tid minsann, inte likt mig. Såhär pigg borde Sofia vara varje dag, men tanke på att jag somnade vid 8 igår (en fredag;o). Men jag får ta igen det idag, för då är det utgång som gäller, inte fel :)
Äsch, jag känner att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva här längre.. Känner mig mest död hela tiden, och huvudet har inte tid till att fokusera på annat än skola, så fel. Därav den dåliga uppdateringen förresten.

Godmorgon.

Gillar att hela 3 nätet är rubbat, gillar att hela vårat hus består av 3, det vill säga mobiler, hemtelefon & internet. Antar min granne älskar mig lika mycket när jag tar hans internet. Känner mig faktiskt som förr (som att jag vet hur det känns) då knacka dörr var enda sättet för att få tag i folk.
Känner mig för övrigt rätt snyggt vit med ansiktsmasken på, är glad för att solen skiner, himlen är klarblå, ska snart hämta upp elinn på stationen -bra dag. Sen ska jag plugga -mindre bra dag.

Nödvändiga saker att veta.

Vaknade precis efter ett mia & klara maraton med Elinn, dock ligger hon helt sövd än. Escape the fate håller mig vaken, resten av kvällen ska bjuda på plugg, jesus vad kul. 
Inlägget kan nog inte bli "kul", ska väcka elinn hejdå.

En kärlekshistoria.

Blir lika varm i hjärtat varje gång. Tro nog jag vill vara 13 år & kär igen!

The last time I look in your eyes.

Godmorgon, precis ätit frukost, nu är det kaffe med dropkick i bakgrunden. Får mig att tänka lite på hultsfred, dropkick murphys får mig att tänka på hultsfred. Hur vi hade brutalt sågspåns-krig, dansade omkring som idioter, spelade in youtube film i rädda barnen tältet & var allmänt svinfulla (tack gud för att jag aldrig lyckats spåra den filmen..).


För övrigt vet jag inte alls vad dagen ska bjuda på, är sugen på att springa en runda i solen, eller nåt annat mysigt. Vill trolla fram våren & sommaren, om det är för mycket begärt så ska jag iaf trolla fram H&M's vårkollektion -conscious collektion.


världsbäst.

Float.

drank away the rest of the day
wonder what my liver'd say
drink, thats all you can


Flogging molly & champange?! i min ensamhet, tragisk. Fast rätt fint

Sagan om mitt tragiska liv.

Vad har hänt med mitt liv? tragiskt, svar ja. Är det bara jag som känner såhär, eller vad gör alla om dagarna, och speciellt vad göra alla om helgerna? Jag sitter här med min fula tax, vill bli full men finns inget som kan leda mig dit, vill duscha men orkar inte..
jag en lördagkväll. dö.

Vill ni veta nåt tråkigt..

Elinn är hemma & spelar fotboll?! jag ville inte vara sämre, tog på mina coola strumpor. Vår kväll är fullbokad - innebär död imorgon.. För övrigt ser jag fram imot nästa helg & nästa där på med. 
BORING. Nu ska jag tanka bilen & hämta pelinn kines <3

Min dag, vuxet fifan.

Min dag känns väldigt planerad, inte van vid det, gillar att ha det spontant. Strax ska jag & jalle faktiskt till gymmet iaf, sen är det bubbel som gäller.
Sen har jag fått för mig att jag ska laga mat till min familj, nåt lär ju gå fel så stackars er..
Och för att bara bli ännu mer mammi så ska jag till jessica efter det, hjälpa henne att röja upp i lägenheten (Ja, igår tog jag tag i deras berg av disk. Kom inte längre..) Vad är det för fel på mig som tycker det är kul att städa? Sitter lixom och stör mig på saker och nästan städar i mitt huvud när jag kommer till ställen där det är kaos. Ändå är mitt rum hej-kom-och-hjälp-mig.. Får inte ihop det.

Tidsfördriv.

1. Det första du tvättar i duschen? Händerna!
2. Gillar du kaffe? Älskar det.
3. Hur mår du just nu? Jag mår ganska bra.
4. Berätta om din senaste dröm? Glömmer alltid mina drömmar, men vet att det var en hemsk madröm för jag vågade inte släcka och somna om, haha.
5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? Tveksamt.
6. Vad vill du ha just nu? Lov, och varför inte student.
7. Har du räknat till 1000 någon gång? När jag var liten ja:)
8. Använder du smileys? Det händer väl.
9. Har du träffat någon kändis? Ja!
10. Gillar du keso? Love it.
11. Vilken låt hade du sist i huvud senast? The joker.
12. Hur många länder har du besökt? 6 tror jag.
13. Är dina föräldrar stränga? Nej!
14. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Nope, allt för höjdrädd.
15. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Inte vad jag ser.
16. Brukar du hyra film? Sällan.
17. Var kommer du vara på Lördag? Har för mig jag ska jobba.
18. Var du med och upplevde när World Trade Center föll? Näe, tur det.
19. Vad åt du till lunch? Bara ätit frukost idag.
20. Har du lockigt hår? Nej, kan knappt bli rakare.
21. När grät du senast? Länge sen.. minns inte ens.
22. Har du gått in i en vägg någon gång? Haha jadå.
23. Favoritårstid? Sommar!
24. Vem höll du senast i handen? Elinn.
25. Sover du med TVn på? Ja.
26. Tycker du att du är gammal? Ja, faktiskt..
30. Är du mörkrädd? Nej, älskar mörker.
31. Gillar du ditt liv just nu? Tillräckligt.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Har inget badkar!
33. Har du bra syn? Nej.. Inte ens med linser/glasögon kan den bli fullt bra.
34. Var är dina föräldrar just nu? Dom jobbar.
35. Vad har du på dig just nu? Morgonrock & underkläder.
36. Vad var det senaste du köpte? Det jag beställde från H&M
37. Hatar du mer än 3 personer? Hatar inte folk bara sådär.
38. Använder du sushipinnar? Aldrig ätit sushi, bara något man köpte på konsum som var skit.
40. Äger du ett vapen? Beror väl på vad man ska räkna som vapen!
41. Gillar du ditt hår? Nej.
42. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Båda på sitt sätt.
43. Hur ofta använder du MSN? Varje dag.
44. Vilken period grät du mest under 2010? I början av året.
45. Har du duschat idag? Nej tänkte duscha när jag sprungit en runda.
46. Vad är ditt drömjobb? Jag vet inte alls!
47. Vad gör du just nu? Musik & dricker kaffe.
48. Har du facebook? Jadå.
49. Vad står det i ditt senaste sms? "är du vaken?"
50. Varför gjorde du det här testet? Tidsfördriv.

Hej tisdag!

Köpa födelsedagspresenter till sig själv är kul (y 

Jag tvättade nyss min jacka & tumlade den, tyvärr ihop med nya tennisbollar.. Den luktar fis KUL! Nu ska jag krypa ner framför en film (kim novak badade aldrig i genesarets sjö). Sen ska jag ta tag i mitt projekt om hårfärg som sköljs ner i avlopp..

RSS 2.0