nästa inköp?

Funderar starkt på att köpa denna fina mc skinn-jackan, du hittar den för 499 kr på lindex. Har som sagt tappat några kilon under det senaste året, så min fina rock'n blue mc jacka passar mig inte längre. Simmar i stor sätt omkring i den, men jag ska inte klaga!


söndagsångest

Imon drar allt igång igen, de tidiga morgornarna, sena kvällarna och absolut ingen fritid. Lovet har gått alldeles för fort, men såklart ska det bli kul att träffa mina söta klass! Tycker även det är dags för min handled att rätta till sig, annars vet i tusan hur jag ens ska klara av att hålla i en sax (mina fingrar börja svullna och likna prinskorvar).


Men veckan kommer nog springa iväg, och på fredag får vi finbesök av massa fina släktingar som jag saknat något otroligt. Lördag är det dags för fest och firande, och på söndag fyller jag äntligen 18! :)


Nu ska jag försöka plugga lite!



HAHA

Jomen, känner mig rätt snygg idag..

/S

karatefylla & ond arm

Skulle firat min kära kompis Jenny som fyller 18 idag, men det gick ju inte riktigt som planerat. Istället har jag vart jättebakfull hela dagen eftersom jag och Elinn fick för oss att öla och halsa jelzin, slank visst ner lite annat olämpligt också. Det ända löftet vi hade var att vi skulle ta oss hem i tid denna gången, kom i säng sådär runt 8 och ja inte ens i min egen säng. 
Så just nu är jag jävligt frustrerad, jag mår illa som fan, har en regält stukad handled (hoppas jag på), läskiga blåmärken över kroppen, ångest och äh fan påminn mig inte!

(så här snygg var jag när jag lyckades ta mig hem,
fan det var riktigt pinsamt!)


om du frågar mig om sanningen så tvekar jag
saknar röka gräs, ba en liten gås
jag hade nog torskat på droger om jag inte fått en psykos
nog torskat på det mesta om jag inte hållt mig i skinnet
/S

pussy-pussy cat

Det är äntligen plusgrader, vilket känns skitbra! Äntligen börjar man se vägarna igen, till och med lite gräs tittar fram. Så nu hoppas vi på att helvetet försvinner :) Annars då? Ångest över att sportlovet sprungit iväg och jag har en massa som borde vart gjort för länge sen. Fan måste säga att jag är underbart duktig på att skjuta upp tråkiga saker.. 
Är iallafall överlycklig över att mina kängor flyttat hem till mig från älskade skomakaren, äntligen!
Vagabond, ligger runt 1000 lappen!
Underbaraste skorna någonsin, lätt ett av mina bästa köp:)


Nu ska jag fortsätta socialisera mig, har minsann finbesök från hälsingland & ikväll blir det bowling, härligt (Y)
/S

dagen efter

Jag är faktiskt inte bakfull, för det han jag bli redan innan jag somnade. Halv 8 kom jag i säng ungefär och det känns i kroppen kan man säga. Så startade min morgon med att gå hem till bella och käka pizza, prata och dricka massa cola. Nu ska jag fortsätta att bygga upp min kropp med koffein, denna gången med kaffe dock :)
ångesten, tankarna, 
fan jag har aldrig vart såhär förvirrad!
/S

pms

Jag måste vara en såndär riktigt jävlig tonårsunge. Idag blev det 3e världskriget hemma, jag vet iaf hur det började.. Pappa stekte min mat i smör istället för olja, fan va hemsk jag är!
I övrigt har jag förlovat mig idag, ringar från maskinerna inne på konsum. Min var förstor, så den sitter på tummen och ser ful ut. 
Nu ska jag dricka vodka och ha det trevligt! / S

Awesome


Tackar Elinn & Robert för en sjukt rolig dag på soptippen! :)
/S

snömotion

Elinn och jag skulle gymmat, vilket inte lät så lockande. Istället kom vi fram till att vi ska dra till soptippen och åka pulka med robert, lika mycket träning det (iaf när man ska upp för backjävlen).
Så nu blir det varm oboy, kaffe, tryfflar och systemkamera i högsta hugg, för här jävlar är det pulkaåkning som gäller. Ska se om jag har lite bilder att roa er med när jag kommer tillbaka :)
/S
(om jag lever)

mitt rum

Helt okej med en syster som frivilligt målar klart min röda vägg :) jag mutade henne bara lite, haha! Så just nu har jag städat (den sidan av rummet) har lite kvar att måla. Men det blev awesome! Blev trött på att allt skulle vara stilrent och snyggt, så nu har jag slängt in allt som tilltalar mig & det står ta mig fan sanna över hela rummet!
/S

blir galen

Sitter här, min kaffekopp och jag, vi tycker synd om varandra.
- min mamma och pappa jobbar.
- min syster lämnade mig nyss.
- ingen i min kompiskrets är hemma.
(bara elinn, hon sover)
- mitt internet dör var 5e minut.
(efter som yoda tyckte det var gott att smaka på modemet)
- mitt hår är skitigt och jag gömde det under torrshampo igen.
- mina händer kliar.
- jag hade glömt stända av mina väckarklockOR
(så dom ringde vackert vid halv 6 imorse, hade svårt att förstå vad det var)

Ja gud ja, det är verkligen synd om mig.
Funderar på att ringa och väcka Elinn igen, skadeglädje på att förstöra hennes sköhetssömn :) men först kaffe, cigg och the bones!

/S



a thousand thoughts
too many cigarettes
I hate to be here all alone
feeling lost without your hand on me
It's too bad that you're not here with me

-

Är med och tävlar, veckans blogg!
Så gå in och rösta, nr; 8.
http://sazo.blogg.se/2010/february/finalisterna.html

Inspiration

Jag vill ha monki, sommar, festival och värme!
/Sanna

how dear you

Du borde höra av dig just precis idag. Jag har inte hört din röst sen i sommras, allt jag fått från dig är ett litet sms. Inte ens där kunde du stå för vad du gjort. Du är inte längre mitt kött och blod. Gör lika ont att säga.
/Sanna

http://frisorbrudar.blogg.se/
ta en titt!

dumma snö

Känner mig insnöad och otroligt trött på vinter! Har aldrig heller haft sånhär träningsverk (jo, det har jag nog kan dock inte minnas när). Men frida fick mig nyss att vilja stiga upp trots allt, genom ett litet sms;
"god morgon. dags för morgontinnetrasan, ta ett ordentligt snyt nu"
HAHA, denna humorn. Så ni hoppar jag in i duschen för att sedan bege mig till bella, med fiffi!
/Sa

bra start på sportlovet

Har spenderat min kväll hemma hos sebbe med massa trevliga människor :) Om det är möjligt så har jag nog träningsverk i skrattmusklerna imorgon, som om inte boxningen & styrkepasset redan gjort sitt! Avslutade även kvällen med massa lek i snön med bella, frida, punti & hugo! Så tack för en sjukt rolig kväll.
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och vet inte rikigt om jag ska sova eller slå på en film. Lite mycket i tankarna, vill mest ha hem min bästa vän & krama om dig. Att du befinner dig i ett annat land & är ledsen känns inte bra någon stans. ♥
Gulleplutten, detta är min man (min enda trogna)
jag ska uppfinna nåt som får hundar att vara valpar, ah typ hela tiden. Nu är yodis bara stoor & klumpig.
¨
/S

holly molly

Vilken liten jävel vår granne är, han skottar över all snö på vår buske. Hmmm, han tro nog inte att jag ligger här och ser han just nu. Det roligaste med det hela är att varje gång han kastar över snön kollar han sig omrking, och nyss körde pappa förbi med bilen då gick han fint och försiktigt och öste av snön på ett annat ställe. Fan, detta är skitkul att studera :)
Förresten har jag sportlov nu, känns super och efterlängtat! Så just nu ligger jag halv däckad i soffan, inte gjorde vår sjukt jobbiga idrottslektion som avslut det bättre! Så kvällen blir lugn, kika hockyn blir det också:)
/S

(ni borde bli bättre på att kommentera)

det luktar bränt!

Vårat hus stinker av en blandning, bränt +såntdär lukta-gott-spray som folk dämpar bajsdoft med! Varför? Jo för killar har liten hjärna, har man lagat mat i ugnen (varav halva innerhållet av maten hamnat i botten av ugnen).. Då torkar man bort det, nej inte pappa. Så när mamma var fullt igång med matlagadet så bildas huxflux ett rökmoln i hela köket. Själv stängde jag alla dörrar som gick i hopp om att lukten inte skulle sprida av sig på typ mina kläder :) Istället dansade jag till tonerna av ett brandlarm som gick ungefär 1 gång i minuten.
Ja det är i stort sätt min dag, inkl. dött i skolan & tvingat mig till gymmet.
(förlåt pappa, jag vet inte heller någonting, jag är en äkta man)
/S

jag har slutat röka, aight!

Tycker att den meningen låter awesome, och jag lyckas till och med intala mig själv -Ja, jag har faktiskt slutat röka. Dock skrattar jag nästan åt mig själv, eller ah mina undantag i meningen "jag har slutat röka". Jag kan vara riktigt ärlig mellan november och mitten av januari var jag faktiskt rökfri av vissa anledningar, rökte på fest och sånt men det är ett stort O.K.. Sen gav jag upp det där, har nog inte gått en dag då jag inte rökt den senaste månaden. Kom på mig själv iförgår med att säga "jag rökte inte igår" fail, jag låg i en soffa hela eftermiddagen/kvällen och kedjerrökte..
Men jag röker bara när det bjuds, då har man slutat aight? Eftersom jag ansåg att det ända som led då jag rökte var ekonomin.. ( det problemet är löst )
Nu ska jag bädda ner mig, efter två jobbiga danspass så höll jag nästan på att tuppa av. Inte kommer morgondagen göra mig piggare.
DON'T GIVE A SHIT, IT'S AWESOME!
/S

mrs störd på ett bra sätt

"Asså fan, jag måste sola!
Jag kan typ lägga mig naken i snön & ingen ser mig. 
typ - ey vem är det som tappat peruken"


Tur att jag har elinn i min vardag.


vit tröja plus kaffe!

Min morgon började aningen intressant, vaknade av en stor schäfer hund som glatt stod och slickade mig i ansiktet (över mig skulle han självklart också stå).. & jag hade försovit mig igen, men en kvart hade jag faktiskt på mig.. Men då ska vi ju inte glömma att jag såg ut som stig helmer x10. (det där med att snagga håret var mer tidskrävande än vad jag någonsin kunde ana?)
Tog mig iaf till skolan, irriterad över att jag som varje tisdag är där mer än en timme innan vi börjar, så köpte mig en kaffe som jag sedan lyckades dregla ut över tröjan (Y)
Allt detta pga av sömnbrist? jag tror de. Kom på mig själv inatt med en sak.. När jag sover ligger jag och tänker för mig själv "jag får inte bli kissig.. inte bli kissig" nej för då går det ju verkligen inte att somna, frågan är om den meningen får en att hitta hermonin till att somna. Nej istället blir jag kissig, därmed jätteledsen för att jag måste gå upp (och pang så var jag pigg igen) och så går det runt, i ett litet kretslopp!


Nu tänkte jag dock avsluta det här, byta om och dra till sporthallen och skaka lite rompa. Afrikansk dans med Ullis såklart :>
/S

15 sanningar om mig

- Jag är otroligt höjdrädd.
- Möss & råttor gör mig hysterisk.
- Jag är riktigt beroende av kaffe, får extrem huvudverk & blir helt väck om jag skippar det.
- Jag föddes med två tänder. 
- Oftast öppnar jag kylskåpet & alla skåp när jag besöker köket, fråga mig inte varför. 
- Jag tycker att smärtan av piercing & tatueringar är otroligt skön. 
- Jag hatar jobbiga småbarn, om jag hör en unge skirka så frågar jag alltid mig själv "varför slänger ni inte bara in honom/henne i väggen?"
- Jag har svårt att se att jag skulle klara mig själv i framtiden. 
- Jag vågar inte ta en körlektion. 
- Fitthora är ett ord jag nämner minst 5 ggr om dagen. ?? 
- Jag är en blandning av sammarbetare & entusiasmerare.
- Jag behöver ofta ha folk som ber mig göra saker för att det ens ska bli av. 
- Jag var som liten otroligt trög & gjorde allt väldigt svårt för mig själv. 
- Jag saknar att röka. 
- En av mina piercingar sitter ärligt talat fast!


/S

dags att ta tag i träningen!

Hallåhallå. Ligger i soffan och dricker kaffe, sitter aldrig fel! Vart hemma idag, för tog mig ärligt talat inte upp ur sängen idag, festen i lördags gjorde sitt :) Så idag har jag bara hängt med min kära mamma, vart på miljöstationen, mibo data, affären & hämtat ut några foton på radiolasse! Filmrullarna vi lämnade in visade sig vara ca 3-4 år gamla, holly molly säger jag bara. Två av bilderna innerhållande mig poserande i endast underkläder och en handduk virad som en turban runt huvudet?? Försöker bilda en uppfattning om vem som kan ha tatt dessa hemmaporrtrashbilder på mig, riktigt spännande! Ångesten kom bara när jag insåg att jag var smal som en speta och hade bräda? ,o Nu drar verkligen mitt tränginsschema igång på riktigt, för jag ser ut som en korv!
/S

jag har kollen

- pappa, jag svälter ihjäl
- vill du ha blodpudding & fläsk
- nej fyfan
- vad vill du ha då?
- typ husmanskost
- men lilla vän, vad är husmanskost om inte det?
- ähmen typ brunsås
- ..

alla hjärtans dag

Hollymolly vilken överskattad dag, nästan som jag mår dåligt av att! Jag ska spendera den på att vara bakfull, och skratta åt hur klen jag är på att dricka alkohol. Nej sanna inte okej att spy innan 12, absolut inte okej att ta powernapar hit & dit, haha! Men det var fan trevligt igår måste jag säga :)
Nu ska jag lyssna vidare på KALLE BAAH, stämmer ryktet om att dom ska till rassle? för det är mer än okej!


vill bara skrika rakt ut, vill få förklarat för mig hur allt kan kännas så meningslöst!
/S

fy på mig!

Riktigt dålig uppdatering, kan vara för att jag noll fritid! Men allt rullar på, tungt schema men jag lever än så länge, får ju inte glömma att det faktiskt bara är en vecka kvar till lov :)
Idag har vart en jobbig dag, först hantverk i 3,5h, sedan kundpass i 4h. Fast kundpass är ju riktigt roligt, så ska inte klaga. Idag gjorde jag mamma snygg med ny frisyr och blonda slingor (Y) Så efter denna dagen med skola, kaffe & prat med lucas och marro och plugg så är jag helt slut. 
Men innan jag drar tänkte jag slänga in en bild på mina awesome nya glasögon. Tycker dock det är sjukt att glasögon kan vara så in i håvetes dyrt, 5500;- hollymolly!
(även börjat vänja mig vid att mitt hår är väldigt väldigt kort) Inget återvändo, fan vad jag måste vara impulsiv ibland, sätter man sig i en kartong nere i vårat omklädningsrum och låter hillewi gå lös i skallen så slutar det såhär! Men jag är nöjd. 
Idag köpte jag även wax för första gången i hela mitt liv, Lánzá Urban! Erbjudande 159 kr, så passa på!

Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down,
I’ll never let you sweep me off my feet!

Godnatt /S

asså, jag är rätt tråkig

Eller har blivit om inte annat. Så nu har jag bestämt mig för att ta tummen i röven och raka min ena sida, på tiden! För nu har jag velat göra det allt för länge, men vart en fegis!
Nu ska jag även gå och töja mitt öra, i brist på annat! Sen måste jag träna, för har fått tid till mönstring nu, holly molly det brinner i min byxa!
/SANNIE

breaking the law





tankar, minnen, söndagsångest, äh fan godnatt.
/ S ♥

We, were one in words

smutsiga, trasiga själ. 
I need an option, a reason, and some hope.

Haft en underbart bra helg trots allt. Gokart, sumobrottning, bowling, middag,
alkohol, simhallen. Så tack till min fina klass & andra vänner som gjort min helg
för bra! Nu ska jag bädda ner mig, på måndag ska jag sluta röka, igen! /S

utförsäljning på gea

50% på hela sortimentet, me like, hittade mig lite fynd! Synd bara att jag kom dit så sent, var redan riktigt utplockat. Ångrar även att jag inte köpte lite mer saker när det ändå var så billigt :) menmen detta var vad jag kom hem med iaf;

Blåsvart frans & ögonbrynsfärg (eftersom det blivit lite av ett beroende)
45kr
Myrraolja (vård till naglar & nagelband, ger näring, stärker & ökar tillväxten)
35kr
nagelack från depend
10kr
ansiktsmask (avlägsna smuts & fett)
10kr



Annars idag då? jo jag har vart ledig, men haft fullt upp vilket känns sådär. Hade nog bara velat sova, men har fått mycket gjort. Fixat och trixat med min nya iPhone & dens abonnemang. Storstädat mitt rum, träffat jessica, gymmat, stylat min egna design (eftersom jag var sjuk när vi skulle göra det).. Sen var det de där med pluggandet, inte riktigt gott som jag velat idag, så sitter just nu med nordisk mytologi (?) har även ångest över att jag inte gjort svenskan.. 


Bjuder på en bild på min klippning, lilla fina alter egon!
Nu ska jag plugga, sen blir det efterlängtad sömn. 
Hoppas på en bättre morgondag /Sanna

puss på shopping



Vit tröja; 149kr H&M
Beiga jeanstights; 160kr Vila
Tights lila / röda; 2 för 99kr Bikbok
Skor; 129kr H&M

/Sanna ♥

RSS 2.0