a little girl, lost in the moment

Hey. jag beskriver mig såhär idag, med klumpen i halsen, 
ångestest och all dum stress. 
Är även sådär orolig så att det nästan gör ont. 
mormor♥


'Cause it's too much, it's a lot
to be something i'm not
I'm so scared but I don't show it

I can't figure it out
It's bringing me down, I know
I've got to let it go
and just enyoy the show.

/Sanna .


24/5

Ursäkta min dåliga uppdatering, men just nu sitter jag och känner hur en hjärnblödning är på ingång. Eller ah, det är såhär jag tror det känns. Det tragiska är att jag endast bloggar för slippa plugga, och jag orkar inte ens säga allt som är på G men ni som ens orka eller bryr er så har jag redan dratt det som en ursäkt på http://frisorbrudar.blogg.se . Inte nog med det så krockar allt i min vardag just nu, och jag har krockat med min hjärna.

Men helgen har iaf vart otroligt mysig, min fina pojkvän kom hem från Polen i torsdags kväll, så jag tog mig dit trots tröttheten och hämtade upp honom. Och sen sov han faktiskt hos mig ända tills söndag. Myst i mängder, vart ute med båten, fiskat, vart på middag hos hans mamma, lekt med andreas lillasyster, vart i borgholm på crusing, och myst i solen :) Igårkväll avslutade vi även med en promenad och glass ♥ fy vad jag älskar dig.



/Sanna

kpt-dag

Oh, skönt att vara ledig ytterligare en dag. Behövligt, men långhelgen har gått allt för snabbt. Men jag måste erkänna att jag utnyttjat den. Igår körde jag och pappa till halmstad (jag körde, weiho) Tror jag måste lära mig att hålla hastigheten, 140 känns som 90 i mitt huvud..
Så resan gick snabbt, kom till crossbanan 1h innan planerat så jag, pappa, andreas och håkan satt i husbilen, drack cola och kollade på hitta nemo ;) haha.
Sen var det då dags för andreas att köra första final-heatet. Crashade efter 3e varvet gjorde min bby, och första gången jag ser han har ont så det blev inget mer körande, utan ett besök i sjukstugan.
Så vi åkte hem, jag, andreas & pappa. Det som var possitivt var att det gav mig mer tid till Andreas, innan jag gick och lämnade av han på bussen till Polen, nu är det tomt här hemma!

Tack och lov var Jessica hemma i emmaboda igår, så vi spelade Wii, käkade pizza, kollade avatar & sov. Så kom precis hem och nu blir det direkt till halkbanan och efter det kanske en tripp till kalmar .)


Försöker hitta orden till att förklara hur
mycket jag älskar dig, du har räddat mig.

/Sanna


cross & mys

Åh vad jag gillar långhelg!
Lekt med bby sen onsdags, hittat på en massa roligheter. Bland annat lag KM i rödeby & andreas vann som vanligt, haha! Duktig är han. 



Orkar tyvärr inte lägga in bilderna här, tar sån jävla tid (saknar tålamod). 
Men dom ligger på både bdb & facebook, så lite duktig är jag minsannnnn. 

Idag ska jag försöka träffa jessica iaf, & även försöka hinna med krits kalas. 
& deppa för min bby ska på SM & sen vidare till polen, ysch :) 
/SANNI

en liten tanke


Det här var det sista som behövdes,
klump i halsen en blandning av frågetecken & ångest
.

älskar dig.


what's the point

jävla cancer..
det är inte rättvist. ♥

trots allt sitter jag här & klagar på mitt jävla omprov, samhällen, all jävla press & allt som ska göras.

Jag borde vara tyst.

mysigaste helgen


Och vet ni varför? Jo, det är minsann första gången på väldigt längre som Andreas hade både tränings -och tävlingsfri helg. Så det tog vi vara på minsann, så i fredags sov vi ute i locketorp & i lördags hemma hos mig, das city. Httat på massa roligheter, mys, film, kört bil, slingat andreas, köpt tv till andreas farmor, larvat oss & vart i karlskrona med sjöberg familia. Håkan skulle minsann köpa kläder & det tog inte mer än att vi hunnit till vissefjärda så fick jag ett sms av Anna-lena "Snälla, se till att Håkan nu köper ett par snygga, läckra jeans o inga gubbyxor som går ovanför navlen typ dom han har på sig nu... hualigen" HAHA. Så det var en intressant resa, andreas spillde även en halv cola i knät på mig inne på max, tackar man tackar :)


I övrigt är jag mest ledsen på vädret.. Börjar bli orolig inför siesta som är om typ 2-3 veckor, dags för vädret att rätta till sig till dess tycker jag allt. Har även lite panik i skolan, religion, samhäll, massa uppgifter inom hantverken.. & jag är bara för skoltrött för att ta tag i nåt, sen var det körkortet med, fy!
Tar nog mig lite kaffe på det, behöver endorfinkick!
/SANNA

sannas & andreas kväll.

Andreas trodde att han fick till en snygg pose. Men han hade icke mkt
att säga till om när jag drog fram mina talanger.


Sen blev Andreas typ avis för jag blev snyggare än honom, så han
petade mig i ögat & då blev jag ledsen. Sen fick han ångest och blev
på goshumör, men jag tycker han ser lite retfull ut.



Magkatarr

Som inte spökat i min kropp sen högstadiet. Men nu var det tydligen dags igen, 3 dagar med jobbig magont, så nu är det dags att börja tänka på vad man äter igen.
Inte äta sig mätt, äta lite men många ggr vilket jag suger på (äter mig mer än gärna spymätt, haha). Inte allt för kryddad och svårnedbyten mat.. Kokt mat är bra med ja, vilket är skitäckligt i mina ögon.
Sen kommer det värsta, inte dricka för mycket kaffe. Vilket jag måste erkänna att jag trots allt gör nu, efter som huvdverken kom smygande, men jag har faktiskt inte tatt en kopp sen 6 imorse föränns nu. Så jag är förlåten.
Sen ytterligare en rolig sak, som dock kommer unna mig.. men vafan, värst av allt röka.

Fan så jobbigt.

..

Om dig
Namn: Sanna
Har du några syskon: Ja
Hur lång är du: 165cm
Vilken hårfärg har du: Blondt
Vart bor du: Emmaboda

Kärlek:
Är du kär nu? Ja
Har du varit otrogen någon gång? Ja
Har du haft sex? Ja
Med hur många? 6
Hur gamal är den äldsta du strulat med? 4 år äldre
Ångrar du det? Verken ja eller nej

Blandat
Har du varit full? Ja
Tagit droger? Ja
Röker/snusar? Försöker sluta
Velat dö? Ja
Vad sover du i? T-shirt & trosor
Vem sov du med senast? Andreas

Vänner
Vem är din bästa killkompis? Viktor, Jesper, Kritan
När var du med någon senast? Jessica igår
Någon du saknar? Min älskling :)
Någon du kan säga allt till? Jessica
Den som har sjukast humor? FridaO


tjobre

Hunnit med mycket denna dagen, skola & prov på kvälls makeup. Körlektion i nybro, promenad med Elinn och även finbesök av Bella. Fan jag röker som en askkopp (..jag har slutat röka..) I mina ögon innerbär det inte röka på skoltid, men det blir ändå alltid minst två små idiotpinnar per dag. Jag suger, skrattar fortfarande åt att jag smygröker för både familj, pojkvän och kompisar (kan ju inte visa hur dålig jag är som misslyckade med mitt slutade).
Pappa - var det rökrundan runt sjön igen?
Sanna - ähe, behövde förbränna korven..


Jag har en förbannat snygg pojkvän iaf,
som snart kommer & gör mig sällskap, moms.


Tycker synd om mig själv

Ja, så patetisk är jag!

Idag hade Andreas och jag planerat myslördag, eftersom det för första gången på över en månad var en crossfri lördag. Men det sket sig också, eftersom Andreas vann lag KM i Oskarshamn och dom ändå var ute på vägarna så körde dom vidare upp mot Linköping för ytterligare lite körning.  Dumma cross, nejmen jag är glad för hans skull :) Men just nu känner jag mig ärligt talat väldigt ensam, och tycker ännu mer synd om mig själv för att jag sket i att åka till Malmö igårkväll. Hade starka impulstankar på det, men sket i det just för att, ja Andreas och min myskväll. Hallelujah.

Så just nu vill jag vara hos alla söta i Malmö,
och allra mest hos mitt älskade hjärta Jessica!

RSS 2.0