Vill ha svensk sommar.

sol värme bad myggbet bruna ben
bandare folköl festival skateboard
solnedgång cigaretter basket naket
nu vill jag ha sommaren tillbaka, fy!
sanna

Nytt mysigt i garderoben.

gina tricot, bikbok

Köpte mig även ett par höga stentvättade jeansshorts på monki, och en stickad oversize kofta (grå med döskalle dekoration) från gina. Dom kanske dyker upp här någon dag :)
sanna

Septum

det var ju på tiden.

 

sanna


Hjärta på höstsolen!

sanna

Justice.

Igår var jag aktiv måste jag villigt erkänna.

- Skrev klart mitt brudarbete.
- Ekonomi uppgift.
- Historia uppgift.
- Påbörjade vårat arbete i diddes lägenhet.

Missade nog dock det viktigaste, plugga på den där kära antiken.. Känner dock att det inte ger så mycket nytta, förstår verkligen ingenting.
Nu ska jag hoppa in i duschen (behöver vakna efter mina 4h sömn), sen åka och köpa snus & hämtar mina nya brillz på posten (y) resten av dagen ska ägnas åt plugg och diddes lägenhet!



sanna


Helg!

På denna nivå är jag denna morgon, trött, förstörd och vill bli typ full.
Men värkar inte hända något vettigare ikväll heller?
Ska städa, skriva loggbok.. bajs
sanna

ågren.

Måste väl erkänna att jag är väldigt dålig på att blogga, men det får vara så, just nu iaf.. Måste ta tag i skolan, ligger böcker på hög & väntar på mig, och jag blir bara arg för tillfället. Längtar mest till höstlovet, för då har jag ekonomiuppgift, naturprov, historiaprov, bruduppgift & alla rester från historian avklarade. Då kan jag nog andas lite igen.
Just nu vill jag nog mest iväg till värmen, slippa denna dystra vintern, festa dricka & ha kul, men naee.
sanna

borde, borde inte.

Jag är sugen på öl
Jag borde träna
Jag har ångest över prov
(på fredag har vi naturkundskapsprov i ekologi, kan ju tillägga att vi läste det på högstadiet och jo det krävdes 4 IG innan jag fick godkänt på det)
Jag borde städa mitt rum
(eller iaf tömma min papperskorg, som mest består av gamla godispåsar, chipspåsar & läskiga rester)
sanna

cause I am a hiphopper, yes I am!

Har åter igen sabbat ljudet på min dator, men hörlurar funkar bra! Dessutom ser jag rätt cool ut, & ni kan råna mitt hus under tiden för jag och hörlurarna är som 1
Kan nog inte rå för att jag aldrig tröttna på denna låt, go teddybears!
sanna

helg avklarad

Ursäkta min dåliga uppdatering. Men har inte vart hemma riktigt sen fredags morse (duschat&hämtat grejer) men inte mer än så. I fredags var det frisyrvisning, gick super & vi fick till och med ha 2 shower eftersom folket stod på kö. Efter en hel dag/kväll med arbete så körde jag hem till Elinn. Kvällen spenderades med bl.a. monopol med Johan, Elinn & Rasmus, sen somnade vi hos didde efter att ha spelat till 7 på morgonen.
På lördagen var det dags för fest, och jag var död och opepp men jag tog mig igenom det med.
Söndagen har bara vart lugn, cross, promenad och fettosöndag hos Elinn.
Nu ska jag äntligen sova, för efter sömn i Diddes & Elinns soffa, så är min säng underbar!
sanna

RAMONES.

Har svårt att hitta något som låter ljuvare i mina öron. Åh vad jag har saknat Ramones, ni har fattats i mitt liv de senaste 6 åren. (usch där lät jag gammal)
sanna

Sushi.

Idag fick jag mig ett litet ryck & fick för mig att testa sushi. Det var nog värken gott eller äckligt, däremot var det läskig smak. Men man kanske lär sig? Själv avslutade jag med en marmelad macka :)
sanna

soffhäng.

Trött, trött, trött.. tror jag lider av kronisk trötthet, det kan man faktiskt drabbas av efter att tagit svinsprutan. Å nu inbillar jag mig sådär igen. Kan ju vara sådär att man blir ruggigt trött efter kundpass (dock var jag lots idag, så plocka upp nya produkter & vara telefonnisse var mitt jobb) 5 minutras rast på det, och sen brudkurs, även där bara 5 minuters rast. Inte okej då man går upp halv 6 och kommer hem 6. Soffhäng och godisfrossa blir kvällens aktivitet. 

sanna

frukost.

Sitter och vräker i mig en bamsefrukost. Glömde nog att äta riktigt igår, så vaknade av extrem hunger, så två äggmackor, filmjölk, stekta kantareller, berocka och kaffe slinker just nu ner :) mums, jag älskar frukost!
Igår var jag minsann ledig, så åkte hem till frida & kikade lite film, efter det hem till didde för att kolla lite film och avslutade kvällen med en promenad med Elinn, Petra & Tyson! Fan vad jag är inte aktiv.
sanna

onepiece.

Måste ju erkänna att en onepiece är väldigt lockande såhär inför hösten/vintern. Otroligt fula, men mysiga ser dom väl allt ut. Sen är ju frågan hur mycket pengar man verkligen vill lägga ut för något sådant. 
http://www.onepiece.no/
sanna

onödigt inlägg om min helg..

Inte alls orkat blogga, har haft fullt upp men ändå inte.. Inte vart hemma alls så att säga, nej det har jag ju faktiskt inte när jag tänker efter.
I fredags var jag hos didde och hade oth-maraton, senare fick vi även sällskap av elinn, robert & rasmus. Sen lekte jag lite fyllechaffis, för att sedan åter igen åka tillbaka till didde. Runt 7tiden somnade jag visst till och när jag väl vaknade så var det dags för crosstävling i Rödeby, dans på "gulan" eller nåt och sen fest i Rödeby. Men nu är jag äntligen hemma, trött och arg för jag inte fått all musik/bilder av hv.. Så ingen låt fixad till visningen än, ja precis. Håruppvisning av oss på fredag, frisörens dag!
denna helgen har jag alltså
; sovit så lite som man borde göra på en natt
; grusat ner mig på crossbanan
; levt på macka & cheeseburgare
; varit full
; lekt flygande matta
; och hittat en jag vill ligga med.
sanna

sjuk och true blood.

Sjuk och härlig. Gårdagen spenderades i soffan med jessica, kaffe och true blood. Måste ju erkänna att vi låg och glodde i si sådär 8h. Inte alls okej tror jag, men säsong 3 avklarad. 
Tror nog det är fler än mig som fallit för det där med vampyrkärlek, och jag måste säga att true blood är min favorit.
Skriver mer ikväll, hittar inte tiden just nu.
sanna

hv08a

ni är bara för bra, finisar ♥

sanna

tycka synd om mig själv inlägg.

Ligger utslagen i soffan med 38graders feber (vilket är mycket när man är undertemp). Vräker i mig bullar, piroger och vill mest bli frisk. Varför ska man bli sjuk då alla studier äntligen rättat till sig. Imorgon måste jag ta mig till skolan i vilket fall, eftersom jag ska hoppa in i historia-gruppen och förmodligen har endel att ta igen.
(pigg tjej, åhnej)


Snart ska jag ut och ta en cigg. Senare funderar jag på att åka ut till skogen och promenera med hunden, men vi fårse vart min kropp orkar bära mig. Eller snarare sagt hur bra verktabletterna hjälper.
sanna

Spotify

Antar att alla har spotify, men om inte eller om någon skulle vilja ha av någon anledning. Så har jag 9 invites, som borde göra lite mer nytta än att bara ligga på mitt användarnamn.
Bara säg till, släng till en kommentar här så fixar vi det.
sanna

vill ni ha fler besökare?

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sannamoberg
det funkar faktiskt :)

framtidsplaner hit och dit.

Fan vad jag också vill brinna för något. Veta vad jag vill bli och göra av mitt liv. Får nästan lite panik för framtiden.
Och jag blir nästan lite arg på alla dem som har en dröm, hahaha. Fan va tragisk jag är!
sanna

EVK -möte.

Idag har jag varit i Kalmar på EVK-möte. Så nu har vi tillsammans lagt upp en studieplan till mig.. Har hoppat av praktiken (hantverk E,F) och ska istället läsa historia och matte C. Känns bra för första gången på länge, det som är jobbigt är att man hela tiden ska påverka hela sin framtid av ytterst små förändringar. Men vi får se vad det blir av mig.
Efter det hälsade jag på Elinn, hade hoppats på en promenad. Men det var så förbannat kallt, så istället slank det ner en massa onyttigheter i magen. Gymmet få bli nästa att ta tag i.
Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha de bra!
Sanna

Kanelbullens-dag.



Igårkväll var det storbakning på storgatan!
/S


Utgång och projektarbete.

Sitter här med morgonkaffet och lyssnar på bruce, kan knappast bli bättre. Eller jo, massor av sömn skulle bättra mitt humör. Forfarande inte sovit ut, och är helt slut efter denna helgen.

Lite bilder sen projektarbetet;
Modell 1:



Modell 2:



Modell 3:


(jag har en snygg mamaaa).

Så, där ser ni lite om vad jag sysslat med i helgen. De riktigt bra tagna bilderna dyker upp senare, när vi redigierat och allt som ska göras.

Har även vart ute i helgen faktiskt. Började med firande hos alma, och efter det kalmar. Folket drog till palace, men jag drog vidare till km och bistro och festade vidare med didde, razz och melker! Riktigt trevligt.
/Sanna

Projektarbete.

Ursäkta min dåliga uppdatering. Är helt slut, igår stod jag i salongen mellan halv 3 och runt 9 tiden. Kan ju säga att jag däckade rätt direkt med en folköl i högsta hugg i soffan. Men som sagt, ikväll eller imorgon ska ni få massa bilder & roligheter från hur min helg sett ut.  Håller ju som sagt på med mitt projektarbete, vilket är att göra portfolion. Så har sysslat med lite makeovers på människor, och idag har vi styling och foto.

Min nya rut m.fl kofta 299kr

(bild lånad från google)
/S

Jävla skitdag.

x Fick åka in vid 7 för att träffa kuratorn (på min sovmorgon)
x Skulle kommit hem halv 1, men nejnej.
x Leverans med hårprodukter från grazette ligger i göteborg.
x Leverans från Goldwell? inga svar, stängd kundtjänst.
x Mamma hade glömt köpa presentpapper & hämta ut mina skor.
x Jag har glömt köpa alkohol.
x Jag dör snart av stress, & har tappat lusten för utgång i Kalmar.
Köpte mig iaf en fin kofta idag (pippi kofta) från rut m.fl. & skorna var superfina. Bilder kommer ut imorgon, eller kanske till och med söndag? min helg dödar mig.
/S

RSS 2.0