godmorgon världen

"sanna.. du är jämt dyngrak"
vem sa denna fina vits till mig tro?

festivalalala

Hejhej, sjukt dålig uppdatering. Har haft fullt upp med körkortet, men jag satte det iaf :) känns sjukt skönt. Emmabodafestivalen är även igång, och nu kör vi igång på 3e dagen. Johnossi var även helt underbart♥
/S

Tillbaka om några dagar

Uppdatera mig, jag lever.. Men jag kan inte skriva. 
Lever inget normalt liv just nu, i brist på att gnaga sönder
mig själv, så gnager jag.. typ nötkräm. HEJDÅ

plågsam dag

Som vanligt var jag dum nog igår och skulle "bara" ta en öl på casablanca. Slutade med endast två timmars sömn och lite mer alkohol i blodet än en öl. Men tog mig till jobbet och kände mig relativt pigg tills efter frukosten, sen var det dags för mig att stup i kvarten att hitta på snygga anledningar till att besöka personalrummet. Kändes inte okej att spy ner toaletterna jag precis städat kliniskt rena (;
Efter tjugoelfte toabesöket så ringde jag min söta mamma och hon tog över mitt arbete. Tack och lov har jag semester nu, annars hade jag nog vart ett roligt offer de närmsta veckorna (:
Annars har det inte hänt mycket. Färgat håret, hansa city, ikea, övningskörning och teoriplugg. Fan jag har kört fast totalt, för mycket för min lilla hjärna just nu.
/Sanna

ny locals keps!


och jag bara älskar den :) Förutom att hämta ut detta paketet med glädje på posten så har jag jobbat, pluggat, solat, spelat lite boll och basket! Kalla mig aktiv.



3 små killar diskuterar
"asså R är överskattat, man använder det ju inte ens.. måmå måfa. Kommer du på något"
"typ löödag"

frågan är om det är för att vi är småläningar?


Nu ska jag ta en kvällscigg, imorgon står körlektion på schemat, fan nu börjar det närma sig. Även eventuellt jobba kväll, känns inte lika kul.. 

/Sanna

 


18/7

Umgåtts med Julia denna dag. Tog oss en riktig långpromenad, en powerwalk till och med. Men måste ju erkänna att det slank ner både en kebab-tallrik och en muffins för mycket. Allt är ju iallafall som det ska, +-0.

/s

bergkvara

Precis hemkommen från Bergkvara, blev inte riktigt som planerat. Sket i min stjuts och fick sova i Antons bil med honom & Simon. Så nu är jag lagom sliten och har sovit max någon timme sammanlagt. Men kvällen var iaf över förväntningarna :)
Just nu sitter jag här och pratar med jessica och dricker kaffe, för hon hade tydligen invaderat min säng, awsm! 
Jessica - asså sanna, någon gång kommer du helt seriöst spy rakt ut över bordet om du ska fortsätta rapa såhär!
/Sanna

hundkväll

Suttit hos fiffi denna kväll med bellabulldog! Pratat, lekt hundkväll, pratat baklänges och skrattat till mig ett 6-pack :) Slängt ut mig ett å annat dumt citat också, vet inte riktigt. Men jag tror tröttheten vann över min smarthet denna kväll. 
"undra som en flundra hur en räv runkar.."
"hur har fiskar sex?"
"tänk den lilla snigeln.. han kunde blivit en människa, men så blev han en snigel"
"det kanske är min stjärnsyster"
jesus, godnatt. Ska lägga mig och skriva en bok nu, citat av barn under 10 år
/Sanna.

jobb och mörda kungen

Jobb som vanligt, är sjukt trött på det måste jag säga, vill bara ha lov och sova ut.. Idag var jag smartade än kp iaf, eftersom han vägrade inse att kungen inte kunde straffas för brott. 
kp - men om kungen skulle döda typ dig, eller nej förresten då skulle jag bara klappa han på axlen. Men om han därimot skulle döda mona, då skulle jag döda honom.
HAHA!
Idag är jag sugen på cassa, men mitt konto är fattigt som fan.
/Sanna

cranberries

I wouldn't have to feel like this
If you'd only understand

Too many misunderstandings
Causing such delay
And if it doesn't work like this
Well I'll try another way

You know that all I wanted was
To be there by your side
And if you didn't want it
Well you shouldn't have denied

You knew that you were someone special
Right from the start
But if you treat me badly
We'd be better off apart

Oh, if this is the way you wanted it
Tusan nu vägde jag visst 50 igen, jag var inte bra på att hålla
mig under det sträcket haha! Jävla amigo, äter som en man, kommer sluta illa. :)
/Sanna

rosa jättekanin och så lite vodka

Idag skämdes jag nästan över mig själv.. Har alltid sagt att jag har mina gosedjur kvar för att jag tycker synd om dem om jag bara slänger ut dom, okej det var ju med skitmoget.. Iaf, imorse vaknade jag av att jag låg och kramade min rosa jättekanin, fy vad gullig jag är..
Efter det släpade jag mina fötter till jobbet. Städade linden, östran och poolen. Tyckte det var väldigt kul att blöta ner hela poolgolvet tills det flöt och hoppa omkring barfota.
Ännu roligare då Maria står och klöks med spyan uppe i halsen pga av döda insekter? klenis :) Själv fick jag vodka i mitt vatten, fy vad alla är elaka :)
Köpte mig en fin klänning från rut m.fl på family house idag :) inhandlade mig även en parfym från escada, mums!
/Sanna

Nej men godmorgon, här ligger vi och larvar oss i garaget.

Hejhej, dålig uppdatering på mig. Men skrev faktiskt ett inlägg, men sen bara försvann det. Så blev arg och orkade inte skriva om det.
Idag har jag vart på loafallet och badat med julia och alle. Trötta och bakfulla var vi efter gårdagen, som blev mycket lyckad och impulsiv. Hamnade hos Jocke, drack för mycket öl, bångade och hade det trevligt.

Jag ligger insnodd i ett lakan
"Nejmen, ligger du här och larvar"
"Fy vad larvig du är"

Vid halv 7 kom Julia och jag i säng hemma hos henne, vaknade titt som tett av att vi var döende av värmen, efter att inspekterat halva huset så hamnade vi på en filt i Julias garage, svalt och skönt.
Kan fortfaranade inte släppa synen när Julia och jag skulle stiga upp, öppnar försiktigt upp garagedörren, går ut som två idioter med tshirt och bulle mitt på huvudet och en filt i högsta hugg "NEJMEN GODMORGON GRANNARNA"

Tror jag skrattat till mig magmuskler denna helg, imorgon är det jobb som gäller, igen!



/sanna


Elinn min vän

Levt hos Elinn några dagar nu, alltid mysigare med sällskap. Vi har ätit massa gott, solat, badat, åkt raggarbil, mustang och rökt från elinns fönster. Det kallar jag lite livsglädje!
Utöver det är det bara jobb förfullt, men ikväll är jag hemma för att för en gångs skull sova lite. Men först en cigg med Frida, sen lite film och annat pyssel.

Jag - Men fan vad trött jag är, jag kan ju inte ens bädda en säng jesus kristus.
Sonja - Oh nej, nu är hon troende också!
älskar mitt jobb.

/Sanna


3/7

Hej jag är förkyld, och mina lungor är sönderrökta ajaja!
Men trots det har jag badat och solat hela dagen, och min rygg är superbrun, helt okej faktiskt :) Bakfull har jag också vart, mindre okej. Fridas, min och bellas grillkväll med folköl slutade med starköl, sprit, vin och så lite cider. Underbart med dessa kombinationer, men kul hade vi tills vi träffade ett fiende ;)

Just nu sitter jag på altanen och lyssnar på musik, undviker cigaretterna fy! Kvällen blir lugn, har en jobbig vecka framför mig. Men är man pengarkåt så får man jävla ligga i!
/Sanna

RSS 2.0