Shuuulullluuu.

Hejsanhejsan, jag lever och har det asbra (mest om jag får elda upp skolan). Ligger hos elinn, dricker kaffe, gosar med tyson och försöker gå något vettigt gjort.. men jag nyser mest & elinn lämnade mig (svinskönt). För övrigt håller jag nog på att dö av stress, om 1 månad och 5 dagar är det dags för studenten och av dem dagarna har jag knappt 15 skoldagar kvar. Man borde tycka att det är skönt, men jag har mer svårt att hänga med.

För övrigt så är det lika varmt här som hos alla andra, igår solade vi på 30husets tak, det var awsm. Förra veckan skrapade jag upp halva mig pga longboard. Det är typ det som hänt och 20miljoner saker till som hör till sommarvärmen.

Tråkig måndag-

Jag har blivit väldigt dålig på det här. Faktiskt första gången jag sitter på min kära dator på över en månad, om man nu räknar bort skolarbeten & att lägga in foton. Att sätta sig här var bara deprimerande, man lägger märke till vilken tråkig vardag man har. För övrigt mår jag mest illa och har inte haft såhär mycket ångest på länge. Men det är faktiskt bara 1,5månad kvar till studenten och till och med jag borde kunna fixa det här! Men jag har haft ett bra lov: - passat huset och känt mig vuxen. - festat som aldrig förr. - solat, grillat & druckit massa tingsryd. - åkt longboard och haft fina människor omkring mig. - tagit en spontan tripp till malmö. Men nu blev det kallt igen.. :)

RSS 2.0