Cola och el.

Varför dricker jag så mycket cola, och varför hamnar den ofta överallt förutom i min mage (helst i elektriska prylar). Vanligtvis brukar min cola trivas i tangentbordet, men idag ville den undersöka andra ställen. Då jag sitter & är som mest inne i tvn (serier är farligt spännande).. ni vet då man börjar hänga med läppen, och ingen kroppsdel fungerar, allt fokus i tvn.. Det var inte så att jag slog till ett glas som det brukar vara, nej jag vinklade självmant flaskan åt fel håll och i stort sätt vattnade elutagen, dvdn och baslådan, heehe. VI LEVER, vad jag vet!


Helg - check.

Då var helgen snart över.. Alltid samma ångest, men vi fortsätter räkna in för studenten. Helgen har bjudit på utgång, träffat massa saknade vänner, långpromenad med alma, tvättat bilen in -och utvändigt, kört till kalmar för att skita ner den igen, ätit mcdonalds & haft desperate maraton!

Nu sitter jag här & glor på elinn som sover, ska snart sätta igång lite fin musik så hon flyger upp ur sängen & dödar mig, fast det gör inget. För jag har haft dödande tinitus halva natten, så vore fint att höra något annat!

Hdaksdlkam, vända pannkaka.

Jag är nog ingen morgon människa.. Spillde nyss kaffe över hela mig, inkl diskbänken. Kunde knappt gå ner för 2 trappsteg för att komma till mitt rum.. En kärring i något stadie jag inte vill veta om förstörde åter igen min dag, för hundrafemtielfte gången detta året btw.
Nu ska jag istället lyssna på ARG musik, dricka mitt jävla kaffe.. & hm försöka bli glad genom att tänka på "I rymden finns inga känslor" för jo, den var helt awsm, mysig rolig och ja.

Trött tjej med en stark relation till filmjölk.

Försov mig precis.. Men bara 2,5h timme idag, tur att det alltid är så lindriga siffror. Min kropp gör ont som bara den, pga en vecka fylld av dans, gym & lasergame (ni kan ju skriva upp hur bra jag var på lasergame -1200, alla vill ha mig i sitt lag).
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe, njuta av fin musik, gråta av smärta i mina lår, för att sedan ta brumbrumen till kalmar, för vid 10 är det naturkunskap som gäller!
Ikväll är det även utgång, nöjeshuset.. Hm inte pepp, fast det är jag iofs aldrig när det gäller utgång där, svintråkigt.. ändå drar jag mig dit, woh!

Bilden säger sitt..

x Elinn har bäddat min säng, vad hände med henne imorse..
x Carlings hade rea på koftor, så köpte elinn-kofta så jag slipper sno hennes.
x Jag är ofräsch och har en dödande träningsvärk
x Cola får min kropp att hålla sig uppe just nu

Nu ska jag krypa ner framför desperate & förmodligen somna, hm ska undvika detta.. Om jag någon gång kommer ihåg att vakna, ja då ska jag duscha & ta tag i mitt liv, aight..

...

Lön, woho jag har ett liv igen!

God middag, typ.


(jag åt nyss en macka, på tal om middag)
en parentes till då.. JAG ANALYSER MIN TRÖJA PÅ BILDEN.
Idag åkte jag in för en lektion & så lär det iofs vara fram till studenten så får lära mig att leva med det. Men  det var iaf inte inte vilken lektion som helst, utan jazz/street. Jag har saknat att dansa nåt otroligt, var ganska exakt nåt år sen nu.. Dock lite drygt att gå från avancerad street på dansinstitutet till nybörjar kurs på individuella.. Men för att vara ett skolämne så klagar jag inte, får väl anpassa svårighetsgraden själv så gott det går!

Nu ska jag strax ta brumbrumen till Jessica för att kolla på skins & ta det lugnt. Låter fint för mig!

Dududulilieeeee.

Jag är glad tjej, djurpark & daniel adams-ray till emmabodafestivalen, gilla på detta! Har gjort en finfin spotify-lista med lite fin musik, emmaboda 2011.

Kna & pralinan.

Uppe med tuppen, eftersom jag däckade vid 11 igår kanske, såfort jag kom hem. Igår var jag då på pralinan i kna med elinn, skulle kika på popprojektet/du & vilken armé (uppfattade aldrig vilket av namnen som var aktuellt). Kan ju säga som så att jag inte förväntade mig mycket när elinn sa "jesper ska spela pop idag" men det var helt jävla awsm, och då menar jag helt jävla awsm. Lite håkan hellström med bra sångröst, ni missade nåt! Finns en film på min facebook (dock väldigt kasst & orättvist ljud).


Nu ska jag fixa sista med projektarbetet & fortsätta sura (börjar ju typ gråta) över den tröga saken som bara lägger mig i fel grupper hela tiden så att mitt schema inte stämmer ;@ och jag börjar med nytt schema på måndag, HEJ VAD JAG VET VAD JAG SKA VA. (pms)

I can fly so hign, I can fall so deep.

Solen är underbar, men trots det vill jag sova.
(syns iaf inte att jag strejkar blekning & färg)

Projektarbete.

Jag har en otroligt vacker syster iaf (speciellt när jag får klä henne & fixa & trixa som jag vill) hehehe. PS. Tack mamma & pappa för ni gav oss båda syskon ett tjockt & långt drömhår..

Good day.

Inatt sov elinn här, och jo vi roade oss som vanligt på speciella sätt "vi älskar oss". Så dagen blev trög men nu är jag äntligen hemkommen från skolan, 2h tidigare än planerat och det uppskattas. Nu lyssnar jag på iggy pop, dricker kaffe & vill förlänga håret (y
Kom även på att imorgon och på fredag är det glöd under snö, efter det är det bara 4v till sportlov. Då väntas helsingborg, PUSS!

Vacker dag i mina ögon..

Sitter här och är allmänt frän, äter fil med bananer (mums), lyssnar på musik och upptäckte precis att mina linser inte hjälper ett skit längre.. gå till optikern är ju svintråkigt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, för jag känner mig inte fräsch någonstans, sen ska jag träffa Jessica ♥

Tack jesper, godmorgongodmorgon.

Idag är jag uppe med tuppen (eller vad säger man?) För klockan åtta tänder någon lampan & slänger sig i sängen tillsammans med 3 klumpiga hundar. Sliter upp mig & elinn, tar en kopp kaffe & sen var det hejdå & shoff till skolan. Fast näe inte för mig, jag sitter här fortfarande lika klarvaken & rastlös :)

Wacken såklart.


Nejmen detta är ju helt awsm.

Hallelujah, snön smälter som bara den & man ser asfalt, gräs & hundbajs överallt. Kommer det mer snö så dör jag (jag kommer dö). Jag vill faktiskt ha vår nu, sen sommar, student & festival liv :) inte jobb, nejnej.

Lite till projektarbete.

Bella fick agera modell till mitt projektarbete i helgen. Jag har en snygg vän!

Lugna dagar uppskattas.


Har nog varit lite för bekväm av mig idag, inte mycket gjort.. Mer än lite projektarbete (stjärna i kanten). Snart ska jag dock ut på en promenad, men först äta några skorpor till vilket har blivit lite av min favoritmat (skorpor låter äckligt kom jag på när jag sa det).. Klä på mig låter som en idé med, eftersom min outfit inte består av mer än min gamla new york dolls-tshirt, lustiga söta trosor & duntofflor (det är tillåtet ibland).

Cool keps, cool sanna.

Dig vill jag ha! Det är ju faktiskt helt okej att
jag ska se suicidal tendencies i sommar (y

Tråkigt inlägg bara för att..

Har inte orkat släpa mina små fötter till datorn i helgen. Minns inte att skolan var så jobbig så jag har sovit en massa, druckit folköl, kollat film, lagat mat & kört in i Elinns bil. Så underhållande helg på lugn nivå (y


Det är kanske tur att jag är ledig mån-tis, & på tors-fre så är det glöd under snö, tacktacktack jag behöver en mjukstart. 


Nu ska jag fortsätta ha ont i magen, dricka kaffe, vara kool & lyssna på green day. (Sådär aktiv som jag kan vara ibland)


Dr martens.



Aomaom, dessa ska bli mina såfort lönen kommer ♥

(förlåt klassen, detta kommer bli mina studentskor)


Skolstart, skjut mig YIHA.

Godmorgon, låg & vred mig hela natten som vanligt & lyckades kika igenom 8 avsnitt desperate housewives innan jag somnade (vilket borde betyda ca. 5h).
Snart ska jag ta bilen till kalmar, eller jo pappas bil eftersom någon var gullig & slog in min ruta :) Ska sedan ha prov på modell (brudklädsel) sen åka hem, lättnad att få åka hem direkt & ännu mer lättnad att veta med sig att detta är sista hantverkslektionen jag har överhuvudtaget :) 
Jag ska ta mig fan klara den här terminen, jag ska gå ut med mina 2500p efter allt, jag ska klara mig till studenten :) & det är faktiskt bara 5 månader kvar!


Är sur som fan idag, dålig start på dagen ja. När jag enligt rutin skulle sätta mig & lyssna på spotify med mitt morgonkaffe så var nån ful varelse inne på mitt konto. Var krig om vem som kunde lyssna på en låt längst.. typ 1 sek, psykbryte (ja det fick jag, skrek brutalt). Jag vann btw, jävel är ute & jag har bytt lösenord, känner mig awsm.

Och jag struntar i allt för det är en ny dag sen.


flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
man får skratta för gott måste bort härifrån
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men 
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln
Dryg dag, stressig dag. Just för att jag la mig först vid halv 9 imorse, 
jo allt blev väldigt stressigt så att säga. Nu har jag ett uppdrag. 
Måste kolla om Edie överlever i desperate housewives. Nolifer!


En hög av minnen.

Alma la upp en massa bilder idag, så nu sitter jag här & saknar Turkiet mer än nåt annat. Saknar värmen, brun hud, all alkohol, dans i fontäner & alla roligheter som det bjöds på. ♥

Protect me from what I want.

Maybe we're victims of fate
Remember when we'd celebrate
We'd drink and get high until late
And now we're all alone


Pluggandet får nog vänta, får bli nattens tidsfördriv. För nu ska jag ta supergolfen utan ruta & åka & kramas med bella ♥

Måste vara världens lataste.

Hejsanhejsan, godmorgongodmorgon. Jo jag må vara otroligt lat, kaffet försöker iaf hjälpa mig. Skrev visst inget igår, sa inte ens hej till datorn. Vaknade upp vid 4, mådde som jag förtjänade, åt lite mat och spenderade resten av dagen till desperate housewives. Måste vara den bästa serien som finns, eller iaf mest underhållande "SEX KILLS".
Idag tänkte jag göra nåt vettigare, typ dricka kaffe och ta tag i skolan.. Jag är bra på att säga det iaf, inte lika bra på att få det gjort.


BTW, onödigt vetande. Jag är en på miljonen.. som föddes med tänder! Hörde det på radion, fuckin' awsm
Ska skjuta ett skott i huvudet på min hund nu, ciao!

where is my mind.

När blev allt så jävla fel.
Ikväll ska jag bli full i fina människors närvaro ♥

Gnagande ångest & längtan efter sommar.

Det är redan lördag.. det ger mig lite ångest, trotts att jag pluggade 3h i förgår så har jag en massa kvar. Förstår mig inte på det där med att plugga, tar sån jävla tid. Det roliga är att jag inte har nåt emot att plugga då jag har sällskap, men just det där & sitta med allt plugg i sin ensamhet & känna hur kul alla andra kanske har just precis då det är hemskt! Elinn & jag kan faktiskt vara ett rätt bra pluggteam ibland, blir lixom inte en dödlig medicin att plugga då. Jag pekade ut och sa allt jag skulle ha med, elinn högläste, jag skrev (y Då blev plugga en lek i mitt huvud, & helt plötsligt lite kul.. Hm lustig.
Förresten vill jag ha sommar, vill använda mina klänningar, mina kjolar & alla söta kläder, ååå converse, alla mina solglasögon.. Skulle kunna fortsätta hur länge som helst. 

Kalasdags!

Hallelujah vad jag sovit bra inatt, nu springer jag omkring här till bra musik med kaffekoppen i högsta hugg. Vid 5 ska jag vara hos min älskade Jessica, för hon fyller 19. Så jag har fullt med present och att göra mig själv mänsklig, awsm.

Igår pluggade jag i 3h, TRE TIMMAR?! När sånna här under sker kanske jag ska passa på att springa ut & trolla bort snön (och hela den biten).
saknar.

Fail, och fail igen.

‎"Fan skit i stereon, sätter 100 spänn på att det ligger flera tusen i den där fakeskinväskan ist!" Rutan på supergolfen blir krossad och allt dom tar är min fula väska med en tom flaska i.. Det är professionella individer vi snackar om här, larma bilarna!


Citerar elinn, det här gjorde min dag (y

Bakis dag.

Gårdagen var kul alex - casa - repan - didde, festa till 8 på morgonen kan vara jobbigt som fan.
Sen måste jag ju få vara lite arg idag, eftersom någon visst roat sig med att slå in rutan på min bil inatt, omständliga människor.
Kunde väl åtminstone snott stereon eller ljudanläggningen.. Nu blev ju detta ingen vinst för någon, haha fan! ;)
känner mig lika awsm & i topp som vanligt (y

Tappat min kvinnliga del.

Börjar bli lite rädd för mig själv.. Har alltid tyckt det vart kul och hålla på med smink, hår och så vidare. Även alltid älskat att shoppa. Men något hände, jag hatar att shoppa, det gör mig nästan besvärad och det tar min tid, mitt hår ja det ser ju inte klokt ut (helst borstar jag det inte). Elinn borstar det ibland, förmodligen för att jag ser förjävlig ut. Knut på huvudet dygnet runt funkar ju awsm, duscha kroppen duger gott och väl, håret funkar var tredje dag (då kan jag passa på att dra en kam i skallen med). Jag äger knappt nåt smink längre, kletar på vad jag har lixom, håret ja.. det har slingats 2 ggr sen i början på sommarlovet. 

Jag är förjävlig, för att vara mig själv.
my fjortisbulle and I, kanske ska ha nedsläppt hår idag? upptäcka en plattång.

Godmorgon, efter allt för lite sömn.

Godmorgon. Mitt tappra försök till att försöka vända tillbaka dygnet igår gick mindre bra, drack öl & kollade remember me med elinn, slutade med att jag låg och vred mig fram & tillbaka till 7 på morgonen. Fast jag är redan uppe, gör ett försök till. Kaffe i högsta hugg & lyssnar på Yelle, helt awesome start pådagen! Såg även att rebecca & fiona ska till Palace den 19/1, lockar.. fast palace lockar lika lite som vanligt!



yelle


Ikväll blir det förmodligen pubkväll på casa, får väl passa på när emmaboda bjuder!



För en gångs skull, händelserik dag.. eller.

Spenderat allt för mycket pengar idag, så nu längtar jag redan till nästa lön & studiebidrag. Efter kosta blev det film, folköl, godis & grönsaker med dipp tillsammans med Elinn & Jesper. Nu sitter jag här och vänta på att Elinn ska få ligga klart (eller nåt) så att hon kan komma hit, kika film & svepa folköl (eftersom jag visst råkat köpa på mig ett lager tingryd). Men jag klagar inte (y


Trevlig kväll, dagen följs av kosta.

Gårdagen blev mysig, satt hemma hos frida, drack kaffe & pratade av oss. Avslutade sedan natten med en promenad med elinn, så nu är jag svin trött (men kan mer eller mindre behöva vända tillbaka dygnet).
Dagen ska bjuda på en tripp till kosta outlet med systern min, eftersom min älskade vän fyller år på fredag & hon förtjänar nåt speciellt :)
my baby and I. 


(har förresten vart sjuk i ganska exakt 9 dagar nu, inte okej)

Tänker för mycket idag, men får för lite gjort.

Vaknade upp hos Elinn vid 2, började gå hemåt för att ta mig en dusch. Sitter fortfarande kvar i samma position som när jag tog mig ur duschen. Fy vad tråkigt, kan knappt hända mindre. Vill bli frisk & springa av mig på rullbandet, krogen lockar också (awsm blandning).
Kom på en sak idag, när skolan börjar igen så är det ganska exakt 5 månader tills vi tar studenten, känns helt awsm med tanke på att skolan inte kunde var mindre meningslös i mina ögon. Didde säger alltid att jag kommer ångra att jag säger så när man väl börjat jobba, men ärligt talat tror jag inte det. Just bara det där att kunna släppa jobbet när man kommer hem räcker gott & väl för mig, sen kan jobbet i sig vara skittråkigt. Det som dödar mig är att stor del av veckan gå upp halv 6, komma hem halv 6, inte är det över då.. nej då har man prov/läxor. När jag slipper det, då kan jag vara lycklig.
Fast visst får jag lite panik med tanke på att livet bara springer ifrån mig, & jag vet inte alls vad jag vill. Kommer bli kvar här, jesus..

Dryg söndagkväll, som vanligt.

Är sådär otroligt rastlös så att jag snart avlider, har till och med googlat "saker att göra när man har tråkigt". Hittade saker såsom: 
- Ställa dig på en väg & vinka till alla som kör förbi. 
- Gå bakom någon och hälla desinfektionsmedel på allt hon/han rör vid.
- Slänga dig framför någon & fråga vad hon/han håller på med.
- Ställa dig utanför ett gym & kolla på alla samtidigt som du äter godis. 
- Vinka glatt åt folk, när dom sedan vinkar tillbaka pekar du fingret.

osv. Allt detta lät väldigt fint i mina öron & faktiskt sådant som elinn & jag skulle kunna roa oss med. Dock är hon upptagen just nu, så snart går jag ut och slänger mig framför människor i min ensamhet.

Vräkte nyss i mig ytterligare lite onyttigheter (min specialitet under rastlöshet) och hade stora diskutioner om usa med min kära familj. 
Sanna - får jag ställa en dum fråga? 
Sophie - Mmm. 
Sanna - vad heter usa's huvudstad? 
Sophie - 'tystnad
Mamma - Hm, men de är väl ändå new york.

rädda denna familj.

Lite om 2010.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Nu ska vi se här.. jag minns knappt vad jag gjort detta året? Men okej, vi säger såhär: Jag slog min kompis. Det har jag nog aldrig gjort förut. Nu när jag tänker efter så har jag nog aldrig någonsin slagit något seriöst? .. Kan nog bero på att jag inte kan slåss.
Har du några nyårslöften?
Nej, faktiskt inte.. Varför ska jag ha nyårslöften när jag ändå inte kan hålla dom? Hatar att lova saker över huvud taget, det blir så himla jobbigt när man inte håller det.. och så kommer ångesten.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jag.. har inga vänner?
Vilka länder besökte du?
Bara småland tyvärr.. HA! Det trodde ni va? Nej, men jag har varit i .. Tyskland!  Faktiskt. Blev av med min Tysklandsoskuld, awesome!
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Oj, jag håller inte koll på sådant. Vet knappt vad datum betyder? Nej men.. näe, den frågan kan jag tyvärr inte besvara.
Vad var din största framgång 2010?
Framgång? Största? 2010? ööh?
Största misstaget?
Jag var liite för naiv när det gällde liiite fel människa. Nu är jag hård som sten, sagt upp all kontakt med mina vänner, pratar inte med min familj, har låst in mig på mitt rum. Det går inte lita på någon. Jag är gud!!!
Bästa köpet?
Hmmm... Hmmmm.. Min hårfön kanske? Alltså varför gav jag mig in på detta..
Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol antar jag, kanske lite mat med. Viktiga saker ni vet.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Glad? Jag är aldrig glad? Jag hatar allt och alla.. Se mig le, vinn en resa till Ryssland utan retur.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Ted Gärdestad - Så mycket bättre, Ett antal låtar med Edward Sharpe and the magnetic zeros, Andrea Bocelli, Sarah Brightman (kul namn, bright man!) - Time to say goodbye och massa fler förmodligen.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har varit gladare! Fast det beror ju också på vilka år man jämför med?!
Vad önskar du att du gjort mer?
Skött skolan bättre, som den lilla tönt jag är.
Favoritprogram på TV?
How I Met Your Mother är ju alltid bra, Hollywoodfruar, älskar ju Maria.
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Vaknade upp hos en Fågel, gick bakfull/full till skolan, kämpade mig igenom dagen, köpte cigaretter och kom hem. Dog lite.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Min stil? Jag har väl ingen direkt stil. Cmonstilen kanske? Det jag tycker är skönt och snyggt.
Den bästa nya personen du träffade?
Oj har träffat många nya människor? Kan ju inte säga en? Det vore ju elakt. Men jag kan säga de tre människor jag tänkte på när jag såg frågan: Jakob, Otto & Paddy. Men jag gillar er andra också
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag vet faktiskt inte, mitt minne handlar om 2 sek. Men tog körkort, det har jag aldrig gjort förut, en grej iaf.
Har du några nyårslöften?
Hade väl tänkt sluta röka, och tack vare min hals så har jag nästan vart ifrån det redan 5 dagar kanske. Komma igång med träningen hade ju vart en bra grej med.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.
Vilka länder besökte du?
Tyskland och Turkiet.
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Brukade vara bra på datum förut, då jag ansåg nåt superbra hände.. Fast dessa saker krossade bara mig i slutändan, så att ha datum att tänka tillbaka på gör det bara värre.
Vad var din största framgång 2010?
Jag lärde mig att stå på mig, lita på mig själv i första hand. Har tidigare varit väldigt duktig på att såra mig själv i rädsla av att såra andra.
Största misstaget?
Gick tillbaka till helt fel människa, lät mig själv luras och såras gång på gång. Fast det gör nog egentligen inget, antar att ovanstående fråga inte låtit så om jag inte begått vissa misstag.
Ett annat misstag är väl att jag varit blind och låtit en vän ta en massa skit då jag mått som sämst, men jag har väl tur att hon är en envis jävel som bankat skiten ur mig gång på gång :)
Bästa köpet?
Festival-biljetter tror jag, sommarens glädje!
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, nöjen och småsaker hit och dit.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Elinn gjorde mig alltid superglad, ärligt talat ville jag slå henne på käften i förgår för jag insåg att hon förgiftat mig.. Kom fram till att jag inte fällt en tår på 2 månader (borträknat med mina fylletårar som jag inte ens minns)
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Miko Mission - How old are you.
Dire Straits - Sultans of swing.
Daniel adams-ray - Gubben i lådan.
Transplants - Diamond and guns.
Men at work - Down under.
Mumford and sons - little lion man.
Nej nu får det räcka, har inte ens gått in på partyplågorna.. Ni klarar er så.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag, även om jag gått igenom väldigt mycket mer i år än tidigare år så har jag vart starkare och klarat av det.
Vad önskar du att du gjort mer?
Uppskattat människor som hjälpt mig genom mycket.
Favoritprogram på TV?
Vart en jävel på att kolla tv i år, insåg att mina hatprogram simpsons och south park var roliga.. Men jag vet inte, gossip girl har varit en favorit i år!
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hade fest dagen innan, vilket fortsatte inpå natten, alltså min födelsedag.
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Försöker gång på gång göra som didde säger åt mig "det är bara att ta på sig lite och mixa" eller nåt i den stilen.. Går inte lika bra för mig, har nog ingen stil.
Den bästa nya personen du träffade?
Träffade nog egentligen ingen ny person, som inte på nåt höger och vänster funnits i mitt liv innan.. Dock kom jag närmre en massa människor, och det räcker gott och väl :)

Godmorgon, lovet springer ifrån mig?

Tycker faktiskt att jag kan få bli frisk nu, känns som jag varit sjuk i princip hela lovet.. Har egentligen massa plugg som måste tas tag i, men det är det sista jag orkar lägga min dagliga energi på.
Ursäkta fräsch-eten, men så kan det gå ibland.

2011.

Så tack, nu kan man äntligen dra ett sträck över nyår & jag ska aldrig mer fira det, haha. Blir aldrig bättre, elinn gjorde stundvis min kväll lite bättre iaf :) Trots min "kräksjuka" som inte är särskilt cool.. & små irriterande varelser.

RSS 2.0