viktig information

Idag åt jag häst (förlåt jessi)

Slog nästan ut mina framtänder
(jag trodde det, men dom satt kvar)

önskelista



Men jag är fattig som bara den. Har även stora tankar på att lägga nästa studiebidrag på peace & love! Annars då? Jo full rulle hela dagen. Upp som vanligt runt 6, endast sminkning och hantverksorientering idag. Sen sprang jag vidare till body shop för ansikts- och makeup rådgivning, avslappnande och skönt! Sen sprang jag vidare till tåget och just nu är jag helt slut.. Somnade pladask i soffan, och även febern är tillbaka kände jag när jag la mig ner och kopplade av, fy! Men ska trots det pallra mig tillbaka till Kalmar vid halv 7 för att kolla goldwells visning! Sen kommer babi och sover hos mig ♥ några dagar för mycket utan honom.

earth hour

ångest, baksmälla, feber och spyor. 
älskar för tillfälllet mitt liv :) haha. 

nu ska jag tvätta av gårdagens smink, 
fan jag avslutar det där

roadtrip.. till nybro

Jesus.. Igår vid halv 11 fick jag och älskling för oss att åka till donken, och jo det gjorde vi (jag trodde det skulle bli min sista dag i livet) inte okej att dö på moped. På hemvägen blev vi stoppade av snuten, han förföljde sig med sina coola discolampor, det var ballt. Trodde att andreas skulle skita ner sig, så det gjorde min dag. Men han klarade sig undan fint!
Nu ska jag ut i det fina vädret och ignorera att jag borde plugga, ikväll blir det fest. Tradition earth hour.

äääntligen fredag

Och religionen är avklarad, får jag IG nu så dör jag.. Är i vilket fall helt slut, så jag tycker synd om babi som förmodligen kommer få umgås med en Sanna som knappt är tillgänglig (han får skylla dig själv att han är sen) Min kropp gör fortfarande ont, min rygg består av knölar (man kan nästan tro jag har sånna där muskler på axlarna som alla coola killar har, synd att det är knölar..) Vattengympan gjorde det inte bättre, även förkylningen blev värre. Varför klagar jag så mycket när jag hatar hur alla andra klagar, åh. En sak till, jag har inte förberett mitt muntliga anförande (nationella, SvB). Jag som lovade mig själv att vara klar. 


Min nya fina håraccessoar, 29kr H&M, även nagellacket 49kr. 
ÄÄÄLSKAR även min nya klocka. Nu kommer babi, ska skrya
massa för honom :) eheh.

stress

Egetligen borde jag inte ens skriva, jag borde istället ta tag i religionen, men nej det känns redan rätt kört! Andreas har även vart här nyss (ännu en orsak för mig att fly från pluggandet) duktigt.
Hursom, igår var en mysig dag! Satt på kullzénska cafét i några timmar med jojjo, fikade, pratade och pluggade. Efter det strossade vi runt lite i butikerna, och som jag trodde om mig själv så köpte jag klockan, och jag ångrar mig inte ett dugg. Köpte även två mintgröna tröjor, och en korallröd. Skitmysiga! Även ett klarblått nagellack från H&M, och två vita blommor till att sätta i håret :) Efter det blev det som vanligt dans, idag har jag ond kropp & blåa knän. Minus på att jag alltid kommer hem så sent, så nu är jag desutom död, prov imon, ser inte ens fram imot helgen för den stavas PLUGG.
Ursäkta drygt inlägg, inte ens tid att ta kort på mina nya prylar (ni får bilda er en egen bild i huvudet).. Jag har en positiv sak att säga, jag har funnit min stora kärlek. (det är här jag ska klistra in bilder;) rostat onyttigt vitt bröd, skivad avocado och örtsalt. Jesus (andreas, du är min näst största kärlek).. 

Nu stavas min kväll plugga, och den kommer bli jobbigt lång. 

my baby and I

Kom precis hem från älskling, vi lyckades vakna redan vid 6 idag, fan det är för ljust ute! Jag som är ledig desutom, men det är aldrig fel att få ut mer av dagen.
Vid 1 tiden drar jag och mammi oss in mot kalmar, ska nämligen ha utvecklingssamtal vid 14.15. Efter det har jag planerat att stanna i kalmar, eftersom jag har dans vid sju. Så jag och Johanna ska sätta oss på ett fik och plugga som bara den, blir nog även en liten runda på stan.

Den här klockan står på min inköpslista idag, men pengarna.. Hm, jag har bränt iväg med 3000 sen min födelsedag, ajaj! Vi får se hur det blir med det.


Annars då? I helgen var det frisör-mässa i jönköping, elmia inspiration 2010. Sjukt kul måste jag säga, och även där brann det pengar, men även mycket gratisprodukter, vilket vi tycker om! (sofia, jag vet att du skrattar åt mig om du läser det här).


Blev 2 produkter från grazette crush black violet för 100kr.

Leave-in balsam, som skyddar och återupplivar håret, för trött och frissigt hår. Kan användas i både torrt och blött hår.

Värmeskydd, spraya på i håret innan fön, plattång eller locktång. Ger glans och mjukhet och förenklar ditt arbete.


Produkt från Gocciani, från serien manya. Håller håret rakt och ger det glans till nästa tvätt, skyddar även mot slitage. Fungerar även utmärkt till att krama upp lockar för att göra dem livfulla. 75kr.

Köpte mig även 3st nagellack, underbart! Och såklart ett stort GRATTIS till vår bea som kom så mycket som 1 i skol-sm frisör åk.2. Hillewi gjorde också bra ifrån sig och hamnade på en 5eplats. Jag är så stolt över er!
HV-frisör lars kagg har visat vad vi går för!
Men nu ska jag göra mi iordning, blev ett väldigt långt inlägg, vilket jag dock är skylldig er.

morgonpigg

Va uppe pigg och glad redan vid 7 idag, efter som jag sov hos baby som skulle till ripa♥ Vilket va bra, för nu hinner jag med dagen som jag ska, måste packa och fixa med allt som ska med till frisörmässan i jönköping imon! Ska klippa elinn, och sen skulle det inte vara fel att hinna med gymmet en runda :)
Ohhh, jag ser verkligen fram imot att stiga upp runt 4-5 imorgon. Men dagen kommer bli en sån upplevelse så det är de värt. Jag och johanna ska alltså spendera kvällen i hennes lägenhet med pizza, förbereda muntliga nationella, plugga religion, göra handels & service, och till sist unna oss en film, fightclub!



Hittade lite roliga bilder på mammas dator, här från när vi stylade vmg's rubgylag.
Hittade även massa roliga bilder på mamma då hon var ung, fyfan i helvete, hon var typ lik mig! awesome;


Andra bilden har desutom vart med i franska VOGUE, rätt coolt. Dock såldes den vidare till en porrtidning sen, nu skrattar jag ihjäl mig. Och nu ska jag göra nåt av dagen :) poss

fredag

Fan, märkte att statistiken sjunkit en hel del. Får skylla på mitt "ingen fritid liv". Men nu är det äntligen fredag iaf, och hela helgen är fullbokad. Strax blir det gymmet, ska även sola, sen ikväll blir det hem till baby. Imorgon blir det upp tidigt för baby ska köra cross, och jag ska hem och fixa en massa. Sen blir det myskväll hos jojjo på lördag (som dock kommer innerhålla allt för mycket plugg). Söndag blir det upp runt 5, frisör mässa på elmia. Så helgen ska bli trevlig, men kommer dock uppdatera mig väldigt dåligt (men ni är väl vana vid det här laget.) Hm får fixa mobilblogg snart, haha.
my everything
(jag har ont i tanden, är hungrig med.. )

förlåt igen

Jag suger på att uppdatera, fullt upp hela tiden. Min dag har gått till körlektion, gick jättebra faktiskt så det var skönt :) Igår pluggade jag teori i 3h, och nu ska jag strax ge mig på att plugga på lite svenska. Så där försvinner denna kvällen också. Min baby har iofs sovit hos mig sen i lördags, så på den biten ska jag inte klaga alls:)
Tänkte iaf visa min otroligt fina jacka som jag inhandlade mig igår;

499kr Vero moda.
Nu ska jag lägga energin på plugg, lär väl inte uppdatera mig imorgon heller, för då är det dans som gäller (för första gången på 3 veckor).. Så hemma vid tio.

förlåt

hade hellre sett mig själv med krossat hjärta.
ingen lust att skriva, 
jag älskar dig andreas :)

hård helg

Igår var det rugby för hela slanten. Började med att styla emmabodas rugbylag, kulkul! Ännu roligare att dom tog dubbelseger, grattis! Efter rugbyn drog vi hem till mig, smink och fix, snabbt hälla i sig lite vodka för att gå vidare till AMIGO A-A AMIGO :) Gjorde där min debut i baren, gratis till och med ,) mamma är söt hon.
Nu hinner inte jag skriva mkt mer, eller hinner (?) orkar inte tråka ut er i vilket fall. Ska snart ta mig ner till affären och köpa cigg, sen blir det tagga till kvällens festligheter, jösses!
andreasjävel♥

my wonderwall

Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you gotta do
I don't believe that anybody
Feels the way I do about you now
Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall


det kommer alltid att vara du♥


wilma


Finns ingen mänsklig varelse som gör mig så varm i hjärtat som du.
Min lilla solstråle, stjärna. Alla borde ha en unge som Wilma i sitt liv ♥


sjuk



Något säger mig att jag borde vara i skolan just nu, har egentligen massa och göra. Plus att jag hade en parmanent inbokad efter lunch. Men istället är jag sjuk, så opassande. Dock verkar halva hv08a vara sjuka så det var nog inte så lustigt. Nu är det bara att hoppas på att det går över fort, för imorgon är det rugby ju!

Nej, nu ska jag gosa ner mig framför tvn igen, tänkte bara uppdatera er lite granna.

plus 10kg?

Mönstringen gick inte riktigt som jag hoppats, men jag är absolut inte missnöjd, för det fanns inte mycket jag kunde göra. Allt gick bra fram till styrkan, där dom direkt tyckte att jag var för smal för min längd. (?) Dom trodde även från början att jag med min vikt inte skulle klara av att ha tillräckligt med kraft för att klara styrkan, och så var det också :) Men eftersom allt annat gick bra så bad dom mig åka hem, lägga på mig 10kg sen söka igen.
Psykologen var läskig och verkade inte gilla det där med tjejer+lumpen, man tycker dom borde uppmuntra, men icke. När vi gick igenom mitt IQ-test så slängde hon ut sig "sanna du är en rolig prick du, du är så smart och begåvad så du borde göra nåt vettigare". Få väl helt enkelt ta det som en komplimang, hellre smart än stark fan:)


världsbäst

Jag kommer att bli världens bästa langare, that's it. 
S - ja, va ska du ha?
E - paul mall 
S - pål mål? fan måste dom byta namn, invecklat, äh vi går en runda (i butiken)
E - *asg* asså sanna du får köpa cigg till en 18åring


Väl framme i kassan;
S - eh, ja va ska vi ha?


Uppdaterar mig: jag är skitnervös inför imon? okej. Jag har rökt allt för många cigaretter och ignorerat att det finns något som heter träna. Lägligt, det här kommer gå asbra, hallelujah.


efterlängtad parkas

Parkas; 699kr lindex

Efter en snabb promenad imorse mellan stationen och kagg så kom jag på att jag behövde en ny jacka. Vårvädret börjar äntligen sätta fräs, AWESOME. Därför fick det bli en parkas, som jag kikat in ett tag. Vill egentligen ha en ny mc-jacka, men min storlek verkar saknas i varenda butik. 
Äh fan, känner att jag har problem att skriva idag. Imorgon är det mönstring och jag är seriöst skitnervös, känner mig inte redo på något sätt. LALALALA. Jag skriver när jag fått vett i hjärnan, nu har jag iaf tipsat om en finfin jacka!

ghd styler

Denna lilla söta styler'n skulle jag gärna inhandla mig, känns lite värre för plånboken att den ligger runt 2000kr. Inte precis vad jag har råd att lägga mina pengar på just nu direkt, men någon dag ska den bli min. 
Och ni som inte vet vad en styler är; Hjälper dig helt enkelt att få perfekta svallande lockar, stylern är i form av en plattång, dock med rörliga plattor som hjälper till att forma håret :) 

Här har vi ett bevis på hur bra ghd's sylers är, denna bilden är tagen igår (söndag) och jag lockade håret lödag eftermiddag, festade järnet, somnade sedan med en bulle mitt på huvudet. Dagen efter gick jag fortfarade omkring med bullen på huvudet, tills på kvällen då jag tog ner håret och borstade ut att, då såg det ut såhär? helt underbart.
(ps. idag har jag utnyttjat mitt liv som vuxen, köpte därför cigg. Jag kände mig asball!!) 

Lördag - kalas

I lördags hade jag kalas för släkt och vänner på amigo, med mat, fika & dricka :) mycket trevligt måste jag säga. Ska bjuda på några fina bilder här nedan;

Även lite bilder på mina fin fina presenter. Såsom den vackra "-spyhinken" med fina innerhållet, mine glas och andra finfina prynadssaker, godis i mängder, rassle-biljett, siesta-biljett, 3 parfymer, shampo & balsam, drink-shaker, drink-mixer, pengar, effileringssax och lite annat smått & gott som inte är med på bild. Är supernöjd :) Har världens finaste släkt och vänner, den saken är säker:)
Bilder från festen på kvällen slår jag till med sen:)

dålig uppdatering

Ursäkta mig för den usla uppdateringen. Beror på att jag hade kalas och fest i lördags, och hade pga det ingen dator i närheten ;) Och igår fyllde jag som sagt 18 grattis grattis.
Hade som sagt kunnat skriva ett intressantare inlägg just nu, men sparar det till senare då jag fått in lite bilder och annat tjafs! För nu ska jag till nybro, senare gym och sol men ikväll ska ni få lite att läsa :)


sexparty

Dagen har bestått av skola, stan med klasskompisar för att tillslut bege oss på sexparty på dynamite! Skitkul var det verkligen, något jag rekommenderar ,) Hon höll en underhållande undervisning om sex, sexleksaker m.m. För endast 100kr/person! Så om du och tjejkompisarna känner för att hitta på något kul så var verkligen detta de ultimata :)

Nu måste jag dock hoppa ner i sängen, för imorgon blir det massa festligheter :)

ursäkta mig

Angående mitt föredetta emo-inlägg. Det är rätt kul att ha pms tro jag, särskilt då man inser att det är de som spökar ens kropp. Idag fick min mamma plågas av att jag satt och lipade igen, allt började med att jag åt fiskpinnar och inte orkade dra till gymmet. Jag var alltså tjock idag, så jag lipade lite för att lätta på tycket ;) Sen var det de där om att alla var bra på något, men såklart inte jag. Då slänger jag ut mig av allt man kan slänga ut sig; "jamen typ att vara skitbra på hockey, det är ju nåt".. Hollymolly, var det de bästa jag hade att komma med? Men hursomhelst då börjar alla skratta åt mig (?) Ja det är ju skitbra att skratta åt en pms-smittad tonåring!
Nog om surigheter, min otroliga pms har i efterhand gjort min dag, nu har jag något att skratta åt. Eller kanske till och med elinn som utryckte sig "vad nu? stekte pappa maten i margarin istället för olja idag igen?". ha-ha
Men nu ska jag bädda ner mig, imorgon blir det skola sen sexparty på Dynamite med lite trevliga flickor!

..

en klump av dålig självkänsla sprack, just precis nu.


♥ jag har iaf två duktiga klasskompisar som tog hem platser till frisör-SM idag, grattis Hillewi & Bea, och självklart alla andra duktiga HV-tjejer. Bilder och sånt kommer någon annan dag. 

lättad

Han färdigt med mitt PN i skolan idag, i skolan (?) helt otroligt! Så slapp plugga idag, vilket jag förväntat mig att få göra. Istället blev det gym och Jessica ♥ Helt underbart med lite ledig tid, så nu ser jag bara fram imot resten av veckan.
Torsdag; frisör DM på Lars kagg, nu håller vi tummarna för hilli&bea.
Fredag; sexparty (fuckin awesome), fix med jojjo. 
Lördag; saknade släktingar & fina vänner firar mig på amigo, på kvällen är det 18års fest som gäller.
Söndag; FYLLER 18!





spolar ner antibiotikan


Nu slänger jag all denna skiten åt helvete rent ut sagt! Efter att ha testat massvis olika antibiotika i sisådär 8 månader, så tror jag knappast det blir bättre än såhär. Har väl någon enstaka finne som dyker upp då och då, men det är inte mer än mänskligt. Har dock ytliga ärr i halva ansiktet, som lurar ögonen lite (och ser faktiskt ut som akne). Så nu tänker jag njuta och satsa på regelbunden solarium (har som sagt inte fått va i solen) -vilket enligt min hud-läkare inte skada med måtta! Ska även njuta av massa mjölkprodukter, har tidigare inte kunnat äta/dricka det morgon eller kväll! Jag ska även festa röven av mig, och för en gångs skull slippa spy som en gris!
Annars idag har det inte hänt mycket, skola, hemma halv 6, plugga, motioncyklen, nu blir det återigen plugga ;/ fy! Nu hinner inte jag med mer, inväntar samtal från Hillewi ♥

överraskning i brevlådan


149kr ellos

Denna söta tunika låg i brevlådan när jag kom hem, älskar när jag glömt bort saker jag besällt! Alltid en rolig överraskning. 


Nu ska jag fortsätta att plugga stil & form, känns som att det enda jag inser med allt pluggande är ;
"fan va otroligt bra jag är på att blanda ihop precis allting". Sen blir det sova, vilket jag redan ser fram imot!



dagens köp

Slutade som vanligt vid 11 idag, så min syster kom in till Kalmar och gjorde mig sällskap. Åt lite gott på mcdonalds, för att sedan shoppa lite :) jag är nöjdnöjd med mina köp;



Linne; 180kr Monki
Kofta; 199kr Gina tricot
Lip gloss; 29kr Bikbok
Halsband; 79kr Glitter.  


Nu hinner jag tyvärr inte med mer, måste plugga lite eller rätt mycket faktiskt. Ska försöka att inte komma på nåt bättre att roa mig med, ibland kan jag till och med skylla på att det är kul att städa toaletter ist för att plugga (?) 



RSS 2.0