fredag

Haft ett bra avslut på veckan måste jag säga, baby sov hos mig inatt. Massa mys, och hade inte setts på ett bra tag så ännu bättre :) Så vaknade upp i hans armar och pallrade mig in till Nybro för att ha lite praktik på Unisax. Sjukt kul måste jag säga, mysig salong & mysiga människor! Har fått shamponera en massor, hjälp till med slingor och även gjort en läggning på en söt tant. Sen såklart allt annat som ingår i en frisörsalong :) 

Näe nu ska jag slänga i mig lite tacos, har lust att åka till malmö.. 


världens finaste ♥

andreas

att jag som alltid varit stum behövde ord,
jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro
att jag har nånting så obegripligt stort
att du vill vara bara min

ungefär så

saknar min pojkvän, dumma cross som tar massa tid. 
ska nog åka och plocka sönder den inatt, nej det ska jag inte :)
men nästan så man har lust med det, lör sön mån tis ons tors
=cross. jesus. 



dålig uppdatering

Men inte helt utan anledning, har vart så frustrerad över min dator, så har inte änns velat sätta igång den. Råkat paja högtalarna på den, tappat tangenter och inte nog med att ljudet är trasigt så har jag tagit sönder uttaget där jag kopplar aux-sladden, fråga mig inte! (det är pinsamt)

Helgen har vart trevlig iallafall, trots baksmällan efter nöjeshuset. I söndags körde älskling cross SM i vissefjärda och han var duktig som vanligt, tycker dock han förtjänade en ännu bättre placering, men 5a ska han vara nöjd med :) Efter det hängde jag med honom hem, sen tog vi cyklarna och brände lite kalorier genom att cykla från locketorp till mig, jävligt nödvändigt i våra ögon!

Och just nu ligger jag faktiskt bara och saknar honom, gillar inte alls att sova själv! Ändå låg jag och var galen inatt för att andreas låg med armar och ben tvärs över hela mig som vägde 5 ton. Men nu hade jag icke klagat!



Sötaste felix och sötaste pojkvän, plus en av andreas stalker, haha :)

baksmälla på max

vilken kärring jag blitt, ligger och krälar och spyr som en gris! fy, spytt ner mitt hår har jag med gjort, men mina ben orkar inte bära mig till duschen.

vad är det här?^
HAHAH

dagens

Linne; outlet 199kr
Leggins; vila 379kr
Klocka; ur&penn 599kr
Armband; lindex 49kr

Idag har jag tappat mitt busskort på tåget (Y) velat brutalt misshandla en ful busschaufför, skrivit nationell uppsatts i Sv.B. Just nu är jag arg på vulkanjävlen som enligt dagens nyheter kommer göra vårt klimat kallare i några månader. (isf bombar jag island). Nu kommer älskling, hejdå!♥

wacken

Andreas - Pappa, får jag åka på wacken?
Håkan - Vafan ska du göra på banken!?!
Andreas - WACKEN!
Håkan - Backen?

Jesus, intressanta människor det där :)
Men om 106 dagar smäller det, då drar vi till tyskland, Europas största metalfestival! Helt underbart, och iår bjuder dom på band så som Iron maiden, mötley crüe, arch enemy, alice cooper, edguy, w.a.s.p m.m. Helt galet bra. 




can't wait!

hej å hå

Har faktiskt gjort lite nytta idag, bokat in körlektioner +halkan! Ska försöka fixa det här innan sommaren trots allt. Har även pluggat litelite hantverksorientering (vilket är bra i tid för mig). Just nu gör jag dock mindre nytta, sitter och roar mig själv med ";p:p;PPp -grupperna" & "fucking åmål -grupperna" på facebook, riktig nolifer kan jag vara ibland. Längtar även extremt till den 25e, för då kommer lönen, vilket behövs. Har levt på 135kr i en halv månad nu, rätt starkt jobbat!
Inatt sov min baby hos mig, & igår hade vi massa kul och mys (lekte milkshake företag som vanligt). Annars har det inte hänt nåt, jag är rätt tråkig, eller lat? 





säger godnatt

och mest godnatt till en väldigt konstig dag
- vaknade upp med en extrem bakfulleångest
nästan så jag dränkte mig i handfatet. 
- låg i min säng och luktade svett.
- hostat tills jag spytt.
- var singel i ganska exakt en timme, 
göra slut under ett telefonbråk är dumt drag sanna.
- snorat ner och rökt med elinn!
- myst med en mycket fin pojkvän.


Är så nöjd med denna bilden på mig & andreas, den bästa jag kunde hitta :) 
Du är i alla fall världsbäst♥ och nu kan allt bara bli bättre!



hallelujah

Skulle kunns döda någon, 
spyr och spottar äckligt blod, 
och är allmänt jävla sjuk. 



Tycker att andreas kan komma hem nu!

snyter ut hjärnan och saknar A

Hej folket, snagga aldrig håret! Oh jesus, vad jag vill kunna typ trolla. 
Annars då? Jag saknar min pojk, för vi har inte haft mycket tid tillsammans
denna kära veckan & nu är han iväg och kör SM i kristianstad, lyckatill♥
Har bara vart sjuk hela veckan, snorat, hostat sönder hals & lungor, och
ja snytit ut hela min hjärna ungefär. Praktik på guldsaxen får vi inte
glömma, men det gjorde mig sjuk igen. Men det hindrar mig inte från
att vilja festa.- 
sanna säger:
teguila lenar halsen, citron ger mig vitaminer.
frida. säger:
precis, alltså kommer du bli frisk snabbare1
sanna säger:
hahaha
frida. säger:
blir fan pepp om du  kommer
sanna säger:
tequila lenar halsen, citron ger mig vitaminer.
frida. säger:
precis, alltså kommer du bli frisk snabbare!
sanna säger:
hahaha
frida. säger:
blir fan pepp om du  kommer  


puss, vad jag saknar digdigdig. 



starkt kaffe & äta spindlar

CHACHA!
Sitterr här och halsar kaffe i min ensamhet, kaffe starkt som expresso.. ändå känner jag ingen smak, rätt surt faktiskt! Ja förkylningen är bara värre, jag som bara trodde det kunde bli bättre nu men nej. Pappa säger att det är för att jag är vältränad, att kroppen är svår att bryta ner, HAHA (då började jag gapskratta). Vältränad är det sista jag är för tillfället, och orka träna nej det gör jag inte heller. Så hur bli beachen 10 för mig? Jo, Elinn och jag ska börja powerwalka, det är nåt för oss. Eller powernapa som vi kallar att. 


Förresten, igår när jag skulle sova så kröp det nåt läskigt på mig. Ofta brukar jag inbilla mig att det kryper något på mig, men sen skakar jag bara av mig den inbillningen. Men igår kände jag nåt på min hals så jag slog till, och splash. Fråga mig inte vad det var, ja och sen kunde jag inte sova heller. Så idag är jag helt slut och ja, det är nog sant att man sväljer 8 spindlar om året då man sover!

citerat ur mitt liv

Jag - Kan du bära ut datorn i mitt rum?
Sophie - Men nej, ta den själv jag ska duscha. 
J - men åh, jag ska bära jättemånga saker.
S - Vad ska du bära sa du? 
J - eh. tystnad..
S - HAH, ingenting? 
S - Men jo.. näsdroppan och så.. kanske lite papper. Vatten ska jag bära med.
Gud, jag är pinsamt lat.

förkyldning som inte vill släppa.

Ännu en dag då jag bara legat och ruttnat i mitt rum, men har faktiskt vart ute på en liten promenad men julia så ett litet framsteg iaf :) 
Tog mig nyss ut på vandring mot köket, mötte då min kära lillasyster av samma kvalite som mig. Det vill säga rödsprängda ögon, röd näsa, manlig röst och fettigt hår. Det är tur vi båda är så förkylda så vi slipper plågas av varandras dofter! Trots detta hemska mötandet så blev vi båda lika glada av att se varandra, så jag utbrast direkt "ska vi fika på ben & jerry´s i vardagsrummet?". Och ja, det gjode vi och efter 5 minuters ätande så utbrast jag istället "asså, jag känner faktiskt ingen smak alls. men jag kan tänka mig hur det hade smakat om jag hade känt det.." djupt tänkade djupt! "nej inte jag heller". 

Och såhär fortsätter det. 
Nu gör jag jättemycket på samma gång, snorar, fikar på kaffe och glass, skriver & kollar på top model, alltså (jag är en äkta kvinna). 

elinn ska vara tjock

Elinn & jag

E - Idag är sista dagen jag äter onyttigt!
S - Va?! vem ska jag nu äta pizza med. 

tystnad...


S - Men pizza är nyttigt ju
E - Ja, pizza är nyttigt!


S - Åh jag vill ha typ hamburgare, pizza, eller ah vitlöksbröd skulle också vara gott. 
E - Jag skulle dö för en loka. 

!?! 
jag går och hänger mig nu.

hur roar man sig en lördag?


x ritar, som jag inte gjort på hundra år. 
x pimpar min dörr. 
x dammar o städar rummet, ääntligen. 

dock sitter jag här igen, har skittråkigt. Igår var det fest, det dög. Lisa och jag avslutade i vilket fall natten, eller startade morgonen? med finfin mat, oboy och mia och klara (för er som inte sett, kolla forhelvede. Vaknade även upp där, då blidde de andra avenyn, god frukost och ytterligare lite mia och klara. 
Det är ungefär min dag.. Har fan inte ens kunnat roa mig med kedjerökning, jävla hals, eller ska jag säga jävla andreas? :) ne för han saknar jag!♥

glad igen

okej.. mitt kära pms har släppt. 
Igår var jag arg, tro Elinn smittade ner mig av ilska. Gick knappt att vara med henne, man bitchar sig inte mot time-personal, då känner jag icke denna kvinna. Skulle dock velat ta del av incidenten då du visade röven för en lärare. Men dagen blev bara mer intressant när fåglarna bajsa på oss! Där låg vi och solade och hade det skönt i solen, så blir vi fullkomligt attackerade av bajs! Jag tyckte det var skitkul faktiskt (efter som elinn fick i luggen) tills jag upptäckte att jag hade över halva jackan :)
Min ilska fick dock andreas ta del av, men jag vaknade upp glad klockan 8 och då lekte vi vildmarksliv ute i kära locketorp. Men nu är jag back in town, och elinn kommer snart hit och röker med mig!

sort it out

I wanna smoke crack
cos you're never comin back
i wanna shoot speedballs
bang my head against the walls
i wanna sniff glue
cos i can't get over you


hej dålig dag,
orkar inte blogga mer. 
behöver andreaskram. ♥

andreas sjöberg

Världens finaste, och min

my hair

is awesome todayyyyyyy. 



påsklov

Ser inte fram imot jobb, men ser fram imot pengarna om inte annat. Ska iofs jobba med en viss Elinn så det kanske piggar upp mej. Dock blir jag trött på tanken att jag jobbar till 3, och ska åka med andreas till nåt ställe och köra cross. Men det ska bli mys :) 

Asså, fan jag har uppdaterat mig på http://frisorbrudar.blogg.se/
Orkar inte köra en dubblet :) 



RSS 2.0